شامگاه دیروز؛
خودکشی یک جوان بردستانی با گاز شهری
شامگاه دیروز در شهر بردستان یک جوان 24 ساله با گاز شهری اقدام به خودکشی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود در گفتگو با خبرنگار سپاس مرگ این جوان را پس از خودکشی تایید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,وی گفت: این جوان 24 ساله اهل شهر بنک از توابع شهرستان کنگان ساکن شهر بردستان بود که با باز گذاشتن شیر گاز شهری به زندگی خود پایان داد.
وی افزود: جسد جوان 24 ساله به پزشکی قانونی منتقل و تحقیقات برای مشخص شدن انگیزه جوان برای مرگ خود آغاز شده است.
این منبع آگاه خاطرنشان کرد: براساس تحقیقات اولیه ماموران علت خودکشی این فرد جوان را مسائل خانوادگی عنوان کرد.
انتهای پیام/
وی گفت: این جوان 24 ساله اهل شهر بنک از توابع شهرستان کنگان ساکن شهر بردستان بود که با باز گذاشتن شیر گاز شهری به زندگی خود پایان داد.
,وی افزود: جسد جوان 24 ساله به پزشکی قانونی منتقل و تحقیقات برای مشخص شدن انگیزه جوان برای مرگ خود آغاز شده است.
,این منبع آگاه خاطرنشان کرد: براساس تحقیقات اولیه ماموران علت خودکشی این فرد جوان را مسائل خانوادگی عنوان کرد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه