دیدار فرمانده سپاه کردکوی با خانواده شهید علی اکبر کیا در کردکوی+تصاویر
فرمانده سپاه شهرستان کردکوی به همراه نماینده ولی فقیه و مسئول تعلیم و تربیت سپاه با پدر شهید علی اکبر کیا در این شهرستان دیدار و گفتگو کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رادکانا؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کردکوی با پدر شهید علی اکبر کیا در این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,حجت الاسلام سیدمحمدعلی موسوی پارسایی نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان کردکوی و حجت الاسلام رضایی مسئول تعلیم و تربیت سپاه این شهرستان نیز فرماندهی سپاه را در این دیدار همراهی کردند.
,پدر شهید علی اکبر کیا در این دیدار اظهار داشت: فرزندم در روز عاشورا به خاک سپرده شد و وصیت کرد برای من گریه نکنید.
,وی خاطرنشان کرد: اگر امروز گریه و بی قراری می کنم فقط برای مظلومیت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است.
,

, گفتنی است؛ شهید علی اکبر کیا یک فروردین سال 1343 در شهرستان کردکوی استان گلستان است.
,وی در تاریخ 7 مردادماه سال 1367 به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش در گلزار شهدای شهرستان کردکوی به خاک سپرده شده است.
,تصاویری از این دیدار:
,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه