دعوت نونهال اهرمی به تیم ملی فوتبال زیر ۱۴سال کشور
امیرزاده بازیکن نونهال اهرمی استقلال بوشهر به تیم ملی فوتبال زیر ۱۴سال کشور دعوت شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما، سید ابوالفضل امیرزاده دروازبان اهرمی تیم استقلال بوشهر است با همراه این تیم بازیهای درخشانی را در لیگ برتر کشور انجام داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما،,بازیهای درخشان این دروازبان اهرمی موجب شده مورد توجه مربیان تیم ملی قرار گرفته و به اردوی این تیم دعوت شود.
,

, امیرزاده که به عنوان یکی از استعدادهای درخشان استان و تنگستان در رده های پایه شناخته شده به همراه دو بازیکن بوشهری دیگر معین رضایی و رضا پاسالار می بایست خود را به مربیان تیم ملی در اردوی اخیر این تیم که از ۱۸تا۲۴بهمن در مرکز ملی فوتبال برگزار می شود معرفی کنند.
,سید ابوالفضل امیرزاده پسر سید امید امیرزاده از بازیکنان اسبق تیمهای باشگاهی اهرم است که در آینده مطمئنا از این بازیکن با استعداد در عرصه فوتبال بیشتر خواهیم شنید.
,انتهای پیام/
,,
]
دروازبان اینده تیم ملی ایران اگر مربی تیم ملی نخواهد پارتی بازی کند و اونهای که حقشون نیست دعوت کند اینده این جوان یکی از دروازبانهای تیم ملی می باشد انشالله دروازبانی جسور و پنالتی گیری قهار
ارسال دیدگاه