عضو شورای اسلامی شهر قم ؛

عملکرد شهرداری در بارندگی های اخیر قابل قبول و رضایت بخش بود

عملکرد شهرداری در بارندگی های اخیر قابل قبول و رضایت بخش بود
عضو شورای اسلامی شهر با اشاره به بارندگی های اخیر در قم ، عملکرد شهرداری قم را قابل قبول و رضایت بخش عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مجتبی سبحانی در گفتگو با خبرنگار  قم فردا، با اشاره به بارندگی های اخیر در شهر قم اظهار داشت: هر چند که این بارندگی ها در برخی از کلانشهر ها مشکلات عدیده ای را به وجود آورد اما در شهر مقدس قم با تلاش مسئولان مشکل چندانی پیش نیامد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا،, قم فردا, قم فردا,

وی ادامه داد: نیروهای شهرداری از ابتدای بارندگی با تلاش شبانه روزی اقدام با پاکسازی معابر کردند و اجازه ندادند بارش برف موجب کندی عبور و مرور و مسدود شدن معابر شود.

,

سبحانی افزود: علاوه بر این اسکان زائران نیز با کمک نیروهای شهرداری در مصلی صورت گرفت و بسته های غذایی نیز در اختیار این عزیزان قرار گرفت.

,

وی به شلوغی میدان 72 تن در روز یکشنبه نیز اشاره کرد و بیان داشت: ترافیک ایجاد شده در این میدان به دلیل مسدود بودن اتوبان قم تهران بود و اگر به خوبی در زمان بارش راهداری تهران به وظیفه خود عمل می کرد شاهد این گره ترافیکی نیز نبودیم.

,

وی در پایان خاطرنشان کرد: در کل عملکرد شهرداری قم در بارندگی اخیر قابل قبول و رضایت بخش بود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه