فرمانده سپاه ناحیه بابل اعلام کرد

برگزاری ۶۰ ویژه‌برنامه دهه فجر در بابل

برگزاری ۶۰ ویژه‌برنامه دهه فجر در بابل
فرمانده سپاه ناحیه بابل از برگزاری 60 ویژه‌برنامه دهه مبارک فجر در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ مرتضی رمضانی در طلیعه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در گفت‌وگو باخبرنگار به نقل از بابل‌نوین، با تبریک ایام‌الله دهه فجر و تسلیت ایام فاطمیه گفت: انقلاب اسلامی ایران بر پایه حماسه جاودان مردم غیرتمند ما با رهبری پدرانه امام خمینی(ره) آغاز راهی است برای رسیدن به ظهور حضرت حجت(عج) و سپردن پرچم اسلام به دست صاحب بر حقش.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بابل‌نوین,
            
وی افزود: غیرت علوی و تعصب فاطمی مردم این سرزمین به اسلام و مرجعیت که در امتداد ولایت فقیه است باعث شد عاملان و دست نشانده‌های امپریالیسم جهانی در ایران یعنی حکومت خودکامه پهلوی پس از مدت‌ها سقوط کند و خون بهای جوانان غیور این ملت پرچم تنومند انقلاب اسلامی شد که همچنان در سراسر جهان خوش می‌درخشد.
            
فرمانده سپاه ناحیه بابل ادامه داد: به مناسبت طلیعه چهلمین فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران همزمان با سراسر کشور برنامه‌های مختلف فرهنگی و روشنگری با رویکرد تبیین انقلاب اسلامی و دستاوردهای کشور در شهرستان بابل برگزار می‌شود.
            
این مسئول تصریح کرد: اجرای ۶۰ ویژه‌برنامه در ایام دهه مبارک فجر در کنار بسیاری دیگر از برنامه‌های کوچک و بزرگ در سطح این شهرستان نشان از پویایی انقلاب اسلامی و استمرار حمایت‌های امت حزب‌الله از این انقلاب دارد.
        
رمضانی افزود: در طلیعه چهل سالگی انقلاب اسلامی باید به مشکلات جدی جامعه توجه ویژه داشت و با توجه به منویات مقام معظم رهبری که فرمودند "خرمشهرها در پیش داریم " باید در همه سنگرها راه خدمت به مردم و اعتلای اسلام را در پیش بگیریم.
         
وی خاطرنشان کرد: در راستای توجه به قشر آسیب‌پذیر جامعه، افتتاح خانه محروم و ویزیت رایگان در مناطق محروم بابل در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد، همچنین یادواره شهدای حوزه‌ای، حضور بسیجیان در مصلی بخش و شهرستان، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران و برگزاری مسابقات علمی و ورزشی از دیگر برنامه‌های دهه مبارک فجر است.
             
فرمانده سپاه ناحیه بابل در پایان گفت: با توجه به تاکیدات رهبر انقلاب باید حرکتی انقلابی در راستای کارهای فرهنگی و اجتماعی با رویکرد منازل و خانواده‌های آغاز شود و خرمشهرها را باید درون نهاد خانواده فتح و اسلام ناب را جاری کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه