فرمانده سپاه آذرشهر:
دشمن در تلاش است رشادت ها و فداکاری ها را از ذهن نسل جدید پاک کند
فرمانده سپاه آذرشهر گفت: دشمن در تلاش است تا این رشادت ها و فداکاری ها را از ذهن نسل جدید پاک کند ؛ و برهمه واجب است درانتقال آن به نسل جوان تلاش نماید .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از توفارقان ، سرهنگ پور زینال فرمانده سپاه آذرشهر در مراسم استقبال از آفتاب وآغاز برنامه های دهه فجر که صبح امروز در گلزار شهدای آذرشهر برگزار شد ضمن تقدیر از مسئولان و اعضای شورای اسلامی آذرشهر گفت: برهمگان واجب است که این ایام باشکوه را گرامی بداریم ، در ایامی که برای احیا و تدام انقلاب نیاز به انتقال نسل جوان است ؛ دشمن در تلاش است تا این رشادت ها و فداکاری ها را از ذهن نسل جدید پاک کند ؛ و برهمه واجب است درانتقال آن به نسل جوان تلاش نماید .
وی در ادامه با اشاره به فرمایش رهبری افزود : امام با بینش عمیق خود این روزها را پیشبینی کرده بود .
,
حجت الاسلام والمسلمین نور پور امام جمعه آذرشهر در این مراسم گفت : به برکت و همت امام خمینی آرزوهای بلند مدت شیعه محقق شد و انقلاب به پیروزی رسید و دین آزاد شد .
وی با اشاره به اسلام در کشورهای اسلامی همسایه گفت: چنین اسلام هایی به فرموده امام اسلام آمریکایی است ؛ اتحاد و بصیرت مردم وحرکتهای جهادی و بسیجی وار باعث پیروزی انقلاب شد.
,
لازم به ذکر است این مراسم با رژه موتور سوار ها از مقابل سپاه آذرشهر تا گلزار شهدای آذرشهر آغاز شد.
,,

,

,

,

, ,

,

, ,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه