دادگاه مهدی هاشمی باید به صورت علنی برگزار شود
دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و نماینده مردم اراک گفت: آزمون هایی پیش روی دستگاه قضایی در برخورد با مفاسد اقتصادی و کسانی که در بحث امنیت اجتماعی مردم خدشه وارد می کنند، وجود دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا محمد حسین آصفری نماینده مردم اراک و دبیر اول کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ” بوتیا ” در رابطه با دادگاه مهدی هاشمی گفت: غیر علنی بودن این دادگاه بیشتر برای مردم شبهه ایجاد می کند ، لذا توقع مان ازدستگاه قضائی این است که دادگاه مهدی هاشمی به صورت علنی برگزار شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, بوتیا , ,
,
, وی ادامه داد: دادگاه مهدی هاشمی باید علنی برگزار شود تا مردم ببینند هیچ تفاوتی بین کسانی که وابسته به مسئولین نظام هستند و دیگران وجود ندارد .
,نماینده ی مردم اراک خاطر نشان کرد: دستگاه قضائی عادلانه با همه ی متخلفین برخورد می کند؛ لذا بحث کیفر خواستی که برای مهدی هاشمی نوشته شده باید تمام ان مطرح شود.
,این نماینده مجلس افزود: از جمله آزمون هایی که دستگاه قضایی در پیش رو دارد برخورد با مفاسد اقتصادی و کسانی که در بحث امنیت اجتماعی مردم خدشه وارد می کنند.
,وی بیان داشت: قوه قضائیه باید در برخورد با مفاسد اقتصادی تعارف را کنار بگذارد و طوری عمل کند که به گفته رهبر ، باشد برای کسانی که به دنبال حقوق ضایع شده خود هستند.
,آصفری گفت: آیت الله لاریجانی در این دوره ی ۵ ساله ی دوم باید کاری کند تا مانع وجود کسانی شود که می خواهند به دستگاه و عملکرد آن آسیب وارد کنند.
,نماینده مردم اراک ادمه داد: امیدواریم که دستگاه قضائیه در زمینه پرونده ی مهدی هاشمی منصفانه ، عادلانه و شفاف مثل سایر شهروندان عمل کند.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه