فرماندار قائم‎شهر خبر داد

بهره‎برداری از طرح‌های مختلف به ارزش ۲۱ میلیارد تومان در قائم‎شهر

بهره‎برداری از طرح‌های مختلف به ارزش ۲۱ میلیارد تومان در قائم‎شهر
فرماندار قائم‎شهر از بهره‎برداری از طرح‌های مختلف به ارزش ۲۱ میلیارد تومان در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قائم آنلاین، مهدی محمدی بمناسبت فرارسیدن اولین روز ایام‌الله دهه مبارک فجر صبح امروز در جلسه شورای اداری قائم‌شهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام، شهیدان انقلاب اسلامی، شهدای مدافع حرم و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمامی عزیزانی که برای مردم خدمت می‌کنند، اظهار کرد: در آغازین روز این ایام برای تجدید بیعت با امام و مقام معظم وهبری بهمراه کلیه مدیران شهرستان محضر ایت الله معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری رسیدیم تا با آرمان‌های امام راحل تجدید بیعت دوباره‎ای داشته باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قائم آنلاین,

وی افزود: انقلاب اسلامی ملت بزرگ ایران برمبنای باورهای دینی توسط امام امت پایه‎گذاری شد و ظلمی که آن زمان توسط رژیم شاهنشاهی به مردم ایران تحمیل شده بود باعث شد تا مردم برای براندازی نظام شاهنشاهی بصورت یکپارچه عمل کنند و عرم خود را با رهبری امام راحل برای برپایی انقلاب اسلامی قوی کنند.

فرماندار شهرستان قائم‎شهر، بیان کرد: قبل، حین و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران که از سال ۱۳۴۲ آغاز شد، شهدای زیادی را برای پیروزی و حفظ آن تقدیم کردیم که اکنون نیزبه برکت خون همین شهدا کشور این چنین با قدرت و استوار درجهان خود را نشان می‌دهد.

رئیس ستاد برگزاری دهه فجر شهرستان قائم‎شهر، خاطرنشان کرد: هرچه از زمان انقلاب میگذرد پایداری و استحکامش بیشتر می‌شود که باید از صبر و حوصله‌ی همه‌ی مردم عزیز سپاسگزار باشیم و ما مسئولین باید برای حفظ این انقلاب و رضایتمندی مردم کشور بیشتر تلاش کنیم.

این مسوول با بیان اینکه یگانه رمز موفقیت ما در زمان انقلاب داشتن رهبری واحد بود، تصریح کرد: اگر امام امت نبود پیروزی انقلاب غیرممکن بود و آنچه که بعد فوت امام این نظام و انقلاب را محکم کرد بازهم داشتن رهبری واحد بود که از آرمان های امام و انقلاب دفاع کرد و باعث استحکام این انقلاب شده است.

محمدی ادامه داد: ایران حوزه فرهنگی، اجتماعی، ایثار و غیره درجهان همیشه پیروز است و آن هم بدلیل درایت بالای مقام معظم رهبری است که حتی دشمنان ما نیز از درایت بالای ایشان می‌گویند و بیم دارند، که این عملکرد باعث پیشرفت و استحکام این نظام شده است.

وی با بیان اینکه اگر در حوزه اشتغال اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار کنیم و بدنبال احقاق آن باشیم خیلی از مشکلاتمی‌توان حل کرد، گفت: باید دستگاه‌های اجرای با کمک همدیگر بدنبال اجرای اقتصاد مقاومتی بشاند و ما باید برای ایجاد اشتغال بدنبال سرمایه گذار باشیم و کار را برای سرمایه گذاران سهل کنیم تا آن‌ها بتوانند شغل ایجاد کنند، زمانیکه ما نمیتوانیم در اداره‌ی خود کسی را شاغل کنیم باید با این کار برای جوانان شغل ایجاد کنیم.

فرماندار شهرستان قائم‎شهر بیان کرد: برای پیروزی انقلاب همه مردم تلاش کردن و امروز هم همه‎ی آن‎ها نوقع دارند و به فرموده مقام معظم رهبری “هر شخصی که در رابطه اشتغال تلاش میکند انگار در جنک حضور دارد” باید به اهمیت موضوع پی‌برد.

رئیس ستاد برگزاری دهه فجر شهرستان قائم‎شهر، بیان کرد: در ایام دهه مبارک فجر سال ۹۶ در شهرستان قائم‌شهر بالغ بر ٢١ میلیارد تومان طرح‌های عمرانی، خدماتی، بهداشت و درمان، کشاورزی، فرهنگی، ورزشی و توسعه‌ای قابل بهره‌برداری افتتاح خواهد شد که بزرگترین پروژه در دهه مبارک فجر افتتاح اورژانس بیمارستان ولیعصر (عج) خواهد بود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه