کوه کازیک گرجستان زیر پای کوهنوردان بوکان+تصاویر

کوه کازیک گرجستان زیر پای کوهنوردان بوکان+تصاویر
گروه کوهنوردی هاوره بوکان بعد از ۱۰ روز تلاش موفق به فتح قله ۴۴۰۰ متری کازیک گرجستان شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از کانی پرس؛ گروه کوهنوردی هاوره بوکان بعد از ۱۰ روز تلاش موفق به فتح قله ۴۴۰۰ متری کازیک گرجستان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس؛ ,

گروه کوهنوردی هاوره بوکان به همراه تیمی از شهر بیجار استان کردستان در تلاش ۱۰ روزه خود در نهایت موفق شدند در شرایط بد جوی ساعت ۱۵ بعد از ظهر روز پنج شنبه ۱۲ بهمن ماه بر بام کازیک یکی از مرتفع ترین قلل گرجستان قرار بگیرند.
کمال حسینی در همین باره و طی تماس تلفنی به خبرنگار کانی پرس گفت: قله کازیک گرجستان به دلیل شمالی بودن از سرما و بادهای شدیدی برخوردار است و عملا صعود به قله این کوه در فصل زمستان بسیار سخت است که کوهنوردان بوکانی شیرکو عزیزی، فواد بهمنی، کمال حسینی و کمال کفشدوزی و تیم ۶ نفره آغبالایی بیجار موفق به فتح این قله شدند.
وی افزود: کوهنوردان بوکانی در مسیر این صعود شهرستان کازبکی را به طرف دهکده گرگتی و کلیسای معروف گرگتی ادامه دارد و پس از گذر از تپه های برفی و عبور از رودخانه خروشان به پای یخچال عظیم و کوه مرتفع گرگتی (کازبک) رسیدند و در نهایت بعد از تلاش چند روزه موفق به فتح قله شدند
به گفته بسیاری از کوهنوردان بهترین زمان صعود این قله از اواخر تیرماه تا آخر شهریور ماه بوده ولی به علت قرار گرفتن این منطقه در میان دو دریاچه مهم جهان (سیاه و خزر) باد و کولاک شدید و حتی خرابی هوای پیش بینی نشده ای دارد.
تا سال ۱۳۸۲ قله کازبک در بین کوهنوردان ایرانی ناشناخته بود ولی بعد از این سال اعزام تیم هایی از ایران به این قله آغاز شده است.

,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه