مراسم هفتمین روز درگذشت پدر شهیدان یاسینی برگزار می شود

مراسم هفتمین روز درگذشت پدر شهیدان یاسینی برگزار می شود
خانواده بزرگوار این شهید از تمامی ملت شهید پرور ایران دعوت کرده تا با حضور در این مجلس با آرمان های امام خمینی (ره) و همچنین خانواده ایثارگران تجدید بیعت کنند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، در پی درگذشت پدر گرامی شهیدان سرلشکر خلبان سید علیرضا و سید رضا یاسینی و جانباز سرافراز سید عباس یاسینی، و همچنین پیام تسلیت مقام معظم رهبری و دیگر مسئولین کشور، مراسم هفتمین روز درگذشت حاج عبدالمطلب یاسینی در تاریخ شنبه، 1 شهریور ماه از ساعت 15:30 تا 17 در مسجد آل محمد(ص) واقع در تهرانپارس، خیابان فرجام، خیابان عبادی شمالی برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

از این رو خانواده این مرحوم از تمامی ملت شهید پرور ایران دعوت کرده تا با حضور در این مجلس با آرمان های امام خمینی (ره) و همچنین خانواده ایثارگران تجدید بیعت کنند. 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه