اجرای طرح جنگلانه در روستای دهچاه
بذر الوک در قالب طرح جنگلانه در در منطقه معروف به تل گچی روستای دهچاه کاشته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ به همت مردم روستای دهچاه بخش پشتکوه شهرستان نی ریز 30 هکتار از اراضی این بخش جنگل کاری شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نبض نی ریز؛,به همت مردم روستای دهچاه و با همکاری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نی ریز طرح جنگلانه اجرا و 30 هکتار از بیابان های در منطقه معروف به تل گچی این روستا بذرکاری شد.
,رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نی ریز در این باره اظهار داشت: با توجه به کاهش بارندگی و خشک سالی ناشی از پدیده های جوی 30 هکتار از اراضی مذکور را با کاشت بذر الوک که نیاز به آب کمی دارد بذرکاری شد.
,وی از استقبال چشمگیر مردم روستای دهچاه از این طرح تقدیر و تشکر کرد و گفت: باید هریک از مردم خود به عنوان حافظ منابع طبیعی و یک نگهبان باشند.
]
ارسال دیدگاه