سطانی فر به سرعین می رود/سرعین با نگاه فرا ملی دیده شود
فرماندار سرعین گفت :در جریان سفر ریاست جمهوری به اردبیل مسعود سلطانی فر معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به سرعین خواهد آمد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از چشمه لر،فرماندار سرعین گفت: در جریان سفر ریاست جمهوری به اردبیل مسعود سلطانی فر معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای بررسی مشکلات وموانع پیشرفت به شهرستان سرعین خواهد آمد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , چشمه لر,وی با مغتنم شمردن حضور ریاست جمهوری در استان وحضور نمایندگان رییس جمهوری در سرعین جهت حل مشکلات گفت:دولت تدبیر و امید درجهت برطرف کردن درخواست های که باعث رفع مشکلات فرهنگی اجتماعی واقتصادی منطقه آماده بوده وبا نظر به اینکه این درخواست مبتنی بر منطق باشد.
,وی درخصوص مطالبات مسئولین شهرستانی از ریاست جمهوری گفت:همان گونه که در مناطق ویژه و آزاد سیستم مدیریتی جامع و ملی را شاهد هستیم در مدیریت شهر سرعین که به عنوان منطقه گردشگری معرفی شده نیز باید چنین نگاهی حاکم باشد در غیراین صورت با نگاه مقطعی و زودگذر و یا برنامهریزیهای کوتاه مدت نمیتوان سرعین را در حد مطلوب برنامهریزی یا مدیریت کرد.
,وی با بیان این که باید سرعین را با نگاه مدیریت کلاننگر فرا ملی دید، افزود: با توجه به اینکه سرعین شهری است که 20برابر جمعیت خود پذیرای مسافرین وگردشگران از تمام نقاط کشور وحتی جهان است، باید مسئولین عالی رتبه کشوری به این شهرستان نگاه فرا ملی داشته باشند
,وی با تاکید براینکه مناطق آزاد با ظرفیتهای بسیار پایینتر از سرعین به قطب گردشگری و اقتصادی تبدیل شده اند، افزود: با بهره گیری از مدیریت یکپارچه و هماهنگ در منطقه سرعین می توان به جایگاه مطلوب رسید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه