سازه‌های برفی به شهر ارجمند می‌روند!

سازه‌های برفی به شهر ارجمند می‌روند!
جشنواره سازه های برفی در شهر ارجمند شهرستان فیروزکوه به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز ؛ روابط عمومی شهرداری ارجمند از برگزاری جشنواره سازه های برفی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارکه فجر در روز جمعه مورخ ۲۰ ۱۱ ۹۶ در شهر ارجمند خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز , پایگاه خبری دیمه نیوز,

هم زمان پس از اتمام مراسم جشنواره که  از ساعت ۱۳ الی ۱۶ بطول می انجامد، به اتفاق کلیه اعضاء شرکت کننده و مسئولین و شهروندان محترم به تکیه بزرگ شهر رفته و در آنجا پس از تجلیل از برندگان جشنواره ، مراسمی با مضمون گرامیداشت سی و نهمین سالگرد شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی و سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) برگزار می گردد .

,

فاطمه اسفندیار، مسئول برگزاری این جشنواره و مسئول روابط عمومی شهرداری ارجمند، در گفت‌وگوی کوتاهی با پایگاه خبری دیمه نیوز، خاطر نشان کرد: علاقمندان و هنرمندان می توانند از صبح همان روز در محل حاضر گردیده و نسبت به ساخت اشکال و سازه های برفی خود اقدام نمایند .

, پایگاه خبری دیمه نیوز،, پایگاه خبری دیمه نیوز,

وی تصریح کرد: موضوع جشنواره سازه های برفی آزاد بوده و شرکت کنندگان می توانند موضوع خود را از بین حیوانات، پرندگان یا منازل و ماشین آلات و … انتخاب نمایند؛ ضمن این که باید متذکر شوم به سازه های برفی برتر جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد؛ این جشنواره ۲۰ بهمن ماه از ساعت ۱۳ در جنب سالن ورزشی شهر برگزار خواهد شد؛ پس از برگزاری این مراسم در تکیه بزرگ شهر مراسم گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی و سالروز شهادت حضرت زهرا سلام‌الله علیها و هم چنین تقدیر از برگزیدگان جشنواره سازه های برفی برگزار خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه