مسئولان نسبت به تأمین مایحتاج زلزله‌زدگان اقدام کنند

مسئولان نسبت به تأمین مایحتاج زلزله‌زدگان اقدام کنند
نایب ‌رئیس مجلس از مسئولان مربوطه درخواست کرد تا نسبت به تأمین امکانات، اسکان، غذا و آب آشامیدنی زلزله‌زدگان آبدانان و مورموری اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سید محمد حسن ابوترابی‌فرد نایب ‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی پیش از پایان نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه) خانه ملت اظهار داشت: در زلزله اخیر شهرستان آبدانان و بخش مورموری خسارات مالی گسترده‌ای به هموطنان عزیز وارد شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی بر همین اساس از مسئولان مربوطه درخواست کرد تا نسبت به تأمین اسکان، غذا و آب آشامیدنی زلزله‌زدگان اقدام کرده و به مجروحان و حادثه‌دیدگان این زلزله امداد‌رسانی کنند.

,

ابوترابی‌فرد در پایان با اشاره به درگذشت برادر هدایت‌الله میرمرادزهی نماینده سراوان گفت: مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان به همکار عزیزمان آقای میرمرادزهی به دلیل درگذشت برادر عزیزشان تسلیت گفتند و برای آن مرحوم علو درجات و برای خانواده وی صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت کردند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه