سد شفارود با فاز جهشی جدیدی اجرا خواهد شد
رئیس هیات مدیره و مدیر عامل آب منطقه ای گیلان گفت: بزودی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز پروژه سد شفارود از گمرک ترخیص شده و با این فرایند گام موثری در ادامه ساخت این سد خواهیم برداشت .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ، صبح امروز(دوشنبه) لطفی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل آب منطقه ای گیلان در جمع خبرنگاران گفت: در مسئله سد شفارود با توجه به مشکلات اعتباری پیشرفت پروژه با وقفه مواجه شده بود که با تلاشهای صورت گرفته و پیگیری های مصمم آب منطقه ای گیلان نظر به شواهد و قرائن و حذف موانع موجود این پروژه وارد فاز جهشی جدیدی در اجرا خواهد شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر, .,لطفی افزود: بزودی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز این پروژه از گمرک ترخیص شده و با این فرایند گام موثری در ادامه ساخت این سد خواهیم برداشت .
, .,مدیرعامل آب منطقه ای گیلان در انتها گفت: با درایت وزارت نیرو و پیگیری های مستمر آب منطقه ای گیلان با موافقت کشورهای ایران و چین مهلت استفاده از تسهیلات طرح سد و نیروگاه شفارود برای یکسال دیگر تا تاریخ هفتم فروردین ماه سال ۱۳۹۸ تمدید شد .
, .]
ارسال دیدگاه