به مناسبت گرامی داشت دهه فجر؛
افتتاح یک واحد مسکونی برای خانواده دارای معلول در کمیجان
همزمان با چهارمین روز از دهه فجر، یک واحد مسکونی برای یک خانواده کمیجانی دارای دو معلول در شهرستان کمیجان افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان، همزمان با چهارمین روز از دهه فجر یک واحد مسکونی برای خانوادهای با دو معلول در شهرستان کمیجان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان, سلام کمیجان,رفیعی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در شهرستان کمیجان با چند خانواده مددجو از نزدیک دیدار کرد و در جریان مشکلات مددجویان تحت پوشش بهزیستی قرار گرفت.
,همچنین در جلسه ای که در اداره بهزیستی شهرستان برگزار شد مسائل و مشکلات اداره شهرستان بیان و پیگیری شد.
,حسین آقامحمدی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان کمیجان در گفتگو با خبرنگار سلام کمیجان گفت: یک واحد مسکونی به مناسبت ایام دهه فجر با حضور مدیرکل بهزیستی استان مرکزی و مسئولان شهرستانی برای خانواده ای که دو معلول دارد، در کمیجان افتتاح شد.
, سلام کمیجان, سلام کمیجان,وی افزود: این واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیون تومان وام بلاعوض و ۱۵ میلیون وام مسکن ساخته شد که انشعابات این واحد مسکونی و صدور نقشه و جواز ساختمان توسط اداره بهزیستی کمیجان پیگیری شد.
,آقامحمدی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای رفع دغدغه معلولان در بخش مسکن گفت: براساس تفاهمنامه منعقد شده با بنیاد مسکن شهرستان امسال ۴ قطعه زمین برای ۸ خانواده دارای دو و سه معلول که فاقد زمین برای احداث مسکن بودند در نظر گرفته شد که این ۸ خانوار نیز برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شدند.
,

, انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه