امام جمعه موقت ورامین:
افراد پشت میز نشین نمیخواهیم بلکه مسئولان پاسخگو میخواهیم
امام جمعه موقت ورامین گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران کسی را نمی خواهیم که پشت میز بنشیند و تصمیم بگیرد بلکه افرادی را می خواهیم که پاسخگو باشند و به مردم گزارش دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از پایگاه خبری تحلیلی ورامین ما؛ حجتالاسلام سیدمحسن محمودی رئیس ستاد دهه فجر ورامین ساعتی پیش در جمع مردم روستای علیآباد در مسجد بقیهالله عجلالله تعالی فرجه الشریف اظهار داشت: در جامعه امروز ما خانواده و تعلیم افراد دو مسئله بسیار مهم است که متاسفانه شاهد هستیم که مورد غفلت قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما؛, ورامین ما,وی گفت: امام خمینی(ره) قصد خروج فساد از کشور را داشتند که به همین دلیل نیز مردم با ایشان همدل و هم صدا شدند ولی در مقابل مستکبرین تلاش کردند که امام راحل را به انزوا بکشند ولی خداوند متعال نگذاشت این چنین شود.
,امام جمعه موقت ورامین تصریح کرد: ظلم های زیادی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به مردم ایران شد که به لطف خدا این انقلاب به روی کار آمده و لطف خدا شامل حامل ما شد.
,رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با بیان اینکه شعارهای امروز ما در کشورهای دیگر حتی کشورهای غربی نیز منتشر می شود، افزود: امروز کسی نیست که از گرانی و بیکاری ناراحت هستیم ولی کسی نیست که از انقلاب و نظام ناراحت باشد.
,وی خاطر نشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب و در زمانی که طاغوت در راس بود مساجد به آتش کشیده نشد ولی امروز افرادی که از ماهواره ها و فضای مجازی خط می گیرند به مساجد نیز رحم نمیکنند.
,امام جمعه موقت ورامین اظهار داشت: در نظام جمهوری اسلامی ایران کسی را نمی خواهیم که پشت میز بنشیند و تصمیم بگیرد بلکه افرادی را می خواهیم که پاسخگو باشند و به مردم گزارش دهند.
,رئیس شورای هماهنگی استان تهران افزود: این نظام و انقلاب با عزت ۳۹ سال روی پای خود ایستاده است و باید به جایی برسد که خودمان نیز آن را حفظ کنیم.
,وی با بیان اینکه یکی از مسائلی که امروز دشمنان بر روی آن کار می کنند حجاب است، گفت: این افراد در زمان رضاشاه می خواستند به زور حجاب را از سر زنان ما بردارند و امروز می خواهند به وسیله این افراد و با هجمه هایی که وارد می کنند می خواهند این اقدام را اجرایی کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه