دادستان شهرستان ملکان :
قاتل فراری ملکانی پس از 48 ساعت در آذربایجان غربی به دام قانون افتاد
دادستان شهرستان ملکان از دستگیری قاتل فراری ظرف مدت ۴۸ باهمکاری نیروهای قضایی و انتظامی در استان آذربایجان غربی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از، مهدی علیمرادی دادستان شهرستان ملکان در گفتگو با دیار ملکان اظهار داشت : چهارشنبه هفته گذشته بود که طی تماسی مبنی بر وقوع یک نزاع و اسلحه کشی در شهر مبارکشهر ملکان با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ انجام شد و از مجروح شدن یک جوان حکایت داشت، بلافاصله مأموران انتظامی به محل مورد نظر اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار ملکان,
وی افزود : بعد از حضور مأموران در محل درگیری مشخص شد که یک جوان ۳۰ساله به نام (ع.س) به دلیل خصومت خانوادگی قبلی توسط شخصی به نام (ح.ا) با کلت کمری از سوی قاتل مجروح شده و سپس بعد از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست داده است.
,
علیمرادی گفت: قاتل که قصد خروج از کشور را داشت با هوشیاری مقامات قضایی و انتظامی با حکم دادستانی کل کشور طی نقطه زنی ها و کارهای اطلاعاتی انجام شده و بررسی سوابق کاری قاتل که بیشتر به کشور ترکیه رفت و آمد داشته باعث شد تا در یکی از شهرهای استان آذربایجان غریی مخفیگاه وی شناسایی و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر شود.
,,
دادستان شهرستان ملکان یادآور شد : قاتل در بازجوییهای انجام شده صراحتاً به جرم خود اعتراف کرده و بیان داشته که قصد به قتل رساندن وی را نداشته و صرفا” به خاطر مجروح کردن وی این کار را انجام داده است ولی با اینحال هنوز حکمی صادر نشده و اقدامات لازم در دست بررسی می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه