با حضور مسئولین شهرستان مُهـر؛
۲۰ دوربرگردان و پارکینگ در محور مُهـر به گلهدار افتتاح شد
قبل از ظهر امروز دوشنبه با حضور سید محمد موسوی فرماندار شهرستان مهر، سلیمانی رئیس اداره راه و شهرسازی مهر و جمعی از مدیران و مسئولین شهرستان مُهـر 20 پروژه رفع نقاط حادثهخیز در قالب دوربرگردان و پارکینگ در محور مُهـر به گلهدار افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر مُهـر، قبل از ظهر امروز دوشنبه با حضور سید محمد موسوی فرماندار شهرستان مهر، سلیمانی رئیس اداره راه و شهرسازی مهر و جمعی از مدیران و مسئولین شهرستان مُهـر 20 پروژه رفع نقاط حادثهخیز در قالب دوربرگردان و پارکینگ در محور مهر به گلهدار افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر مُهـر,

, رهام سلیمانی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان مُهـر گفت: پروژه رفع نقاط حادثهخیز در قالب دوربرگردان و پارکینگ از محور مهر به گلهدار به طول 25 کیلومتر اجراشده است.
,رئیس اداره راه و شهرسازی مهر افزود: این محور 20 نقطه دوربرگردان و پارکینگ است که در دو بخش اجرایی شده است و حجم عملیات خاکی ابنیه که حجم عملیات خاکی شامل خاکبرداری و خاکریز 58500 مترمکعب و حجم عملیات خاکبرداری 35800 مترمکعب و 13 دهنه پل دو و سه متری که درمجموع 432 مترمربع است که حجم آسفالت اجراشده 52 مترمربع است.
,سلمانی خاطرنشان ساخت: درمجموع دو میلیارد و 500 و پنجاه میلیون تومان هزینه شده است.
,در ادامه سید محمد موسوی فرماندار شهرستان مُهـر گفت: امیدواریم با همین سرعت که این پروژهها به مرحله اجرا رسید شاهد به پایان رسیدن و افتتاح دو پل منطقه دارالمیزان باشیم.
,فرماندار شهرستان مهر تصریح کرد: در سفر استاندار فارس به شهرستان مهر امیدواریم شاهد خیروبرکتهایی برای شهرستان باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه