رئیس حفاظت محیط زیست فراهان خبر داد؛

دستگیری چهار گروه متخلف شکار و صید در تفرش و فراهان

دستگیری چهار گروه متخلف شکار و صید در تفرش و فراهان
رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان های تفرش و فراهان از برخورد با شکارچیان متخلف در این دو شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی خسروان، رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان های تفرش و فراهان در گفتگو با خبرنگار فراهان خبر گفت: ماموران یگان حفاظت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تفرش و فراهان در چهار ماموریت جداگانه متخلفان شکار پرندگان وحشی را دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فراهان خبر,

وی افزود: مامورین یگان حفاظت محیط زیست حین گشت و کنترل در حوزه استحفاظی شهرستان های تحت مدیریت، فردی را که به شروع به شکار کرده بود را دستگیر و از سه گروه دیگر از متخلفین غیر مجاز تعداد هفده قطعه کبوتر وحشی، شش قطعه چکاوک و  یک قطعه کبک کشف و ضبط و در این راستا سه قبضه سلاح شکاری ساچمه زنی و تعداد ۶۳ فشنگ مربوطه توقیف شد.

,

خسروان از عموم مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی و شکار حیات وحش، سریعا موارد را به ادارات حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه