فرماندار تایباد:
امروز هرچه داریم از تفکر ایثار و شهادت است
فرماندار تایباد گفت: امروز هرچه داریم از تفکر بسیجی، ایثار و شهادت مردان بی ادعای بسیجی در هشت سال دفاع مقدس است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، حسین شرافتی راد ظهر امروز در مراسم راه اندازی پایگاه مقاومت بسیج شهید محمدناصر ناصری در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون برگزار شد، عنوان کرد: دهه مبارک فجر، دهه افتخار و عزت ملت ایران و دهه استکبار ستیزی است و امروز نیز ما شاهد راه اندازی پایگاه بسیج در مرز دوغارون تایباد هستیم. شاخصه یک بسیجی صداقت، پاکدستی، ایثار، ازخودگذشتگی، اخلاق مداری و مدیریت جهادی با تفکر بسیجی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,
فرماندار تایباد اظهارکرد: امروز هرچه داریم از تفکر بسیجی، ایثار و شهادت مردان بی ادعای بسیجی در هشت سال دفاع مقدس است.
,
وی افزود: امروز که به یمن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد راه اندازی پایگاه بسیج در نقطه صفر مرزی و همجوار با کشور افغانستان هستیم باید این پایگاه از برجستگی های متفاوتی با سایر پایگاههای بسیج برخوردار باشد زیرا پایگاه بسیج مرکز توسعه و آبادنی است. تردد بیش از چهار هزار مسافر افغانی و خارجی از این مرز صادراتی باعث برجستگی این مرز شده است و باید از امروز با تفکر بسیجی در خدمت مسافران دراین مرز باشیم.
,
رئیس ستاد دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی تایباد ادامه داد: با راه اندازی این پایگاه باید خدمات نیز در این نقطه مرزی به مردم و مسافرین افغانی و خارجی ارتقاء یابد.
,
فرماندار تایباد افزود: ویژگی بسیجیان ما این است که مرد عمل هستند و اول عمل می کنند و بعد حرف می زنند که این را بسیجیان ما در هشت سال دفاع مقدس نشان دادند.
,
داوود اللهیاری، جانشین سپاه ناحیه تایباد نیز در این مراسم گفت: هم اکنون 20 پایگاه مقاومت بسیج در ادارات شهرستان مرزی تایباد راه اندازی شده است.
,
وی ابراز کرد: با راه اندازی این پایگاه بسیج در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون، سه پایگاه فعال بسیج به امر خدمت رسانی به مردم در مجموعه دوغارون مشغول هستند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه