شهردار نیشابور خبر داد؛
اجرای طرح نوسازی مبلمان شهری در سطح شهرستان نیشابور
شهردار نیشابور از آغاز عملیات نصب تابلوهای معرفی بلوارها و معابر اصلی شهر همزمان با دهه مبارک فجر و در راستای اجرای طرح «از بهار تا بهار» خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی نجفی در گفتگو با خبرنگار عطارنیوز ضمن اعلام خبر اجرای طرح نوسازی مبلمان شهری در سطح شهرستان نیشابور، گفت: عملیات تعویض تابلوهای قدیمی و فرسوده و نصب تابلوهای نامگذاری بلوارهای سطح شهر، در راستای زیباسازی منظر شهری، بهبود وضعیت شناسایی معابر و دسترسی آسان شهروندان، مسافران و گردشگران خارجی به معابر اصلی، آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز ,
وی با اشاره به اینکه تابلوهای فوق طی پنج سال گذشته هیچ تغییری نداشته و تعویض آنها در شرایط فعلی یک ضرورت بوده است، افزود: تابلوهای معابر شهری بخشی از مبلمان شهری با کارکرد اطلاع رسانی محیطی هستند که نظم بخشی به آنها تاثیر بسزایی در کاهش اغتشاشات بصری و افزایش خوانایی محیط شهری دارد.
,
در همین خصوص ایمان مژدکانلو ،مدیر مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری نیز اظهارداشت: در راستای ساماندهی تابلوهای نامگذاری بلوارهای شهری، عملیات طراحی و نصب تابلوها در سطح شهر و از جمله در بلوارهای جدید الاحداث و فاقد نام، در حال انجام است.
,
,
وی ابراز کرد: در طرح مذکور، این واحد نسبت به نصب ۹۰ تابلو جدید با رنگهای استاندارد در ۴۰ بلوار و خیابان اصلی سطح شهر اقدام می شود که از ویژگیهای این تابلوها میتوان به ابعاد مناسب و متناسب با منظر شهری و بافت تاریخی نیشابور، دو زبانه بودن آنها و همچنین استفاده از مصالح بادوام و با رنگ الکترواستاتیک و شبرنگ از نوع مرغوب، اشاره کرد.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه