توقیف ۲ دستگاه الکترولیز در سپیدان
مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سپیدان ازتوقیف دو دستگاه الکترولیز موهای زائد و ملزومات مرتبط از آرایشگاه های زنانه در این شهرستان خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛مریم عباسی مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سپیدان در گفتگو باخبرنگارما گفت: پیرو شکایت تعدادی از شهروندان سپیدانی مبنی بر انجام عمل تاتو و الکترولیز موهای زائد در برخی از آرایشگاه های شهرستان، بازرسان بهداشت محیط به محل اعزام و نسبت به توقیف دستگاه ها و برخورد قانونی با آرایشگر خاطی اقدام کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,مریم عباسی ادامه داد: برخی آرایشگاه ها از چارچوب قانونی خود فراتر رفته و فعالیت های تخصصی زیبایی نظیر تاتو الکترولیز، لیزر، میکرودرم و کاشت ناخن، مو و مژه بدون حضور یا نظارت پزشک می کنند که این امور به علت دخالت در امر پزشکی ، تهدید علیه سلامت عمومی و انتقال بیماری های پوستی تخلف محسوب می شود و برابر قانون با متخلفان برخورد می شود.
,مسئول بهداشت محیط ضمن اشاره به شیوه نامه های بهداشتی مرتبط با آرایشگاه ها، افزود: قوانین مشخصی برای فعالیت و نوع خدمات در این صنف تدوین شده که سرپیچی از آنها تخلف محسوب می شود و در صورت مواجهه با این موارد ضمن معرفی آنها به مراجع قضایی، از فعالیت واحد صنفی آنان جلوگیری و با متخلفان برخورد قاطع صورت می گیرد.
,او یادآور شد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به کمک تلفن گویای 190 اطلاع دهند تا در سریع ترین زمان مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه