در دهه مبارکه فجر انجام شد؛

بهره‌برداری از ۱۹ پروژه برق‌رسانی در گلپایگان

بهره‌برداری از ۱۹ پروژه برق‌رسانی در گلپایگان
مدیر امور برق شهرستان گلپایگان، از بهره برداری ۱۹ پروژه برق‌رسانی با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان، در دهه فجر امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازدیار عالمان؛شاپور حدادی پور در گفت و گو با خبرنگار دیار عالمان، با بیان اینکه از این تعداد پروژها ، سه پروژه با مبلغ دو هزار و 260 میلیون ریال برای تامین روشنایی بلوار حدفاصل روستاهای سعید آباد- غرقه ، بلوار مقابل مسکن مهر و روستای رباط سرخ- بلوار شهید موسوی، هستند، گفت: همچنین فاز دوم پروژه تبدیل شبکه به کابل خودنگهدار فشار ضعیف در سطح شهر گلپایگان با مبلغ 20 هزار میلیون ریال نیز از جمله این پروژه ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار عالمان,

وی در ادامه افزود: جابجایی و بهسازی شبکه و پست برق خیابان 12 متری فجر شهر گلپایگان، خیابان حضرت مریم (ع) گلشهر، روبروی امامزاده شهر گوگد و روستاهای فاویان، ملازجان و فرج آباد نیز با مبلغی بالغ بر چهار هزار و 270 میلیون ریال نیز شامل پروژه های قابل افتتاح دهه فجر 96 بوده است.

,

حدادی پور با اشاره به اینکه پروژه احداث شبکه و نصب ترانس روستای زرنجان با اعتباری بالغ بر 410 میلیون ریال نیز انجام شده، تصریح کرد:  هدف از نصب این ترانس برطرف نمودن ضعف ولت مشترکان روستای زرنجان است.
مدیر برق شهرستان گلپایگان همچنین عنوان کرد: جابجایی شبکه در روستاهای رباط سرخ، هنده، شادگان، لالان، نیوان سوق‏ و دم آسمان نیز با اعتباری بالغ بر سه هزار و 160  میلیون ریال اجرا و به بهره برداری رسیده است.
حدادی پور با بیان اینکه از محل اعتبارات مسکن مهر پروژه های احداث مدار دوم فیدر مسکن مهر و نصب سکسیونر فیدر این منطقه با اعتباری بالغ بر هزار و 400 میلیون ریال انجام شده، گفت: تعویض کنتورهای مشترکان دیماندی با کنتور فهام نیز با اعتباری بالغ بر هزار میلیون ریال انجام شد.

,
,
,

وی خاطرنشان کرد: هزار و 81 مشترکطی 10 ماهه امسال تعداد به مشترکان برق شهرستان اضافه شده است که از این تعداد هزار و 47 مشترک عادی و 34 مشترک دیماندی هستند و تعداد کل مشترکین تا پایان دی ماه سال جاری 51 هزار و 665 مورد، خواهد رسید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه