ولایتی در جمع خبرنگاران:
آرزوی آمریکاییها در تجزیه خاک سوریه محقق نخواهد شد
بنای آمریکایی ها این است تجزیه ای در خاک سوریه ایجاد کنند و مقدمه ای فراهم کردند در شرق فرات در منطقه کردنشین کشوری مستقل ایجاد کنند و آن را به رسمیت بشناسند اما حتما این آرزو محقق نمی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر ولایتی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع خبرنگاران درباره هدف آمریکا از تجریه سوریه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از تمامیت ارضی سوریه حمایت و هیچ گونه تجاوزی را به خاک سوریه نمی پذیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود: توصیه ما به ترکیه این است که مرزهای بین المللی را محترم و خود ملت سوریه و حامیان آنها که حزب الله و حامیان آنها هستند آمریکا را از شرق فرات بیرون می کنند.
,ولایتی خاطرنشان کرد: بنای آمریکایی ها این است تجزیه ای در خاک سوریه ایجاد کنند و مقدمه ای فراهم کردند در شرق فرات در منطقه کردنشین کشوری مستقل ایجاد کنند و آن را به رسمیت بشناسند اما حتما این آرزو محقق نمی شود.
,عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بدون تردید مردم سوریه و متحدان آنها که نیروهای داوطلب حزب الله، حیدری، فاطمیون و زینبیون باشد و ایران بی تردید مثل گذشته به سوریه کمک می کند.
,وی در پایان تاکید کرد: حتما آمریکایی ها را در این آرزوی شیطانی ناکام خواهیم گذاشت و اکثریت کرد مردم سوریه به تمامیت ارضی سوریه پایند هستند
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه