فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی خبر داد:

کشف بیش از 8 میلیارد ریال ارز و کالای قاچاق در مرزهای خراسان رضوی

کشف بیش از 8 میلیارد ریال ارز و کالای قاچاق در مرزهای خراسان رضوی
فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی از انهدام باند قاچاق ارز توسط مرزبانان هنگ تایباد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار ماشاءالله جان نثار در گفت‌وگو با صبح توس، با اعلام خبر کشف بیش از هشت میلیارد ریال ارز و کالای قاچاق در مرزهای خراسان رضوی، گفت: در راستای جلوگیری از ورود و خروج ارز و کالای قاچاق به داخل کشور، مرزبانان این فرماندهی در هنگ مرزی تایباد موفق شدند بیش از هشت میلیارد ریال ارز قاچاق را طی دو عملیات کشف کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی ادامه داد: مرزبانان هنگ مرزی تایباد در پست کنترل و مراقبت مرزی دوغارون  در حین کنترل خودروهای ورودی به یک دستگاه خودروی تریلی مشکوک و در بازرسی خودرو 83500 یورو، 1212 گرم دستبند و گوشواره احتمالا از جنس طلا، 66 رشته بدلیجات، 15 عدد کالای قاچاق از جنس سنگ لاجورد که بطور ماهرانه ای در داخل خودرو جاسازی شده بود، کشف کنند.

,

 

,

وی خاطرنشان کرد: مأمورین این فرماندهی مستقر در پست کنترل و مراقبت مرزی تایباد نیز در حین کنترل مسافرین ورودی به کشور از یک تبعه بیگانه 15000 یورو کشف کردند.

,


جان نثار در ادامه با اشاره به این نکته که قاچاقچیان کالا و ارز توسط مرزبانان دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل شدند، گفت: ضمن اینکه ارزش تقریبی ارز و کالای قاچاق کشف شده بیش از هشت میلیارد ریال است.

,
,


فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی در پایان عنوان داشت: مرزبانان سرزمین خورشید شبانه روز از مرزهای استان و دروازه های ورودی و خروجی کشور حراست و حفاظت می کنند و اجازه نخواهند داد تا قاچاقچیان ارز و کالا بتوانند به اهداف شوم خود دست یابند.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه