نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس :
همه در برابر قانون مساوی هستند/باید تابع قانون باشیم
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در فرایند دادگاه دیوان عالی و تجدید نظر و… باید قبول کنیم و تابع قانون باشیم . ایرج ندیمی نماینده مردم لاهیجان در گفتگو با خبرنگار ” کرمان1400” در رابطه با پرونده ی مهدی هاشمی گفت: همه آحاد ملت ایران در برابر قانون مساوی اند و […][
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کرمان 1400 ،نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در فرایند دادگاه دیوان عالی و تجدید نظر و… باید قبول کنیم و تابع قانون باشیم .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, کرمان 1400,ایرج ندیمی نماینده مردم لاهیجان در گفتگو با خبرنگار ” کرمان 1400” در رابطه با پرونده ی مهدی هاشمی گفت: همه آحاد ملت ایران در برابر قانون مساوی اند و در این جا با هیچ زن ، مرد ،کارگر،کارمند ، بسیجی جانباز تفاوتی در قانون نداریم ، همه باید در برابر قانون برابر باشیم از رهبر معظم انقلاب تا بقیه مردم در برابر قانون برابرند.
,وی افزود: بر اساس آن باید قبول کنیم که قشر مربوط به حوزه در قانون فرقی نمی کند که روحانی باشد مسئولان اداری باشند و یا امنیتی همه در برابر قانون مساوی هستند .
,ندیمی خاطر نشان کرد: دومین پیش فرض که داریم این است که قضاوت باید در برابر عدالت باشد و تفاوت نمی کند که متهم دارای چه شخصیت فردی ، اجتماعی و خانوادگی است همه در برابر قاضی تقاضای عدالت داریم .
,نماینده مردم لاهیجان ادامه داد: سومین موضوعی که باید به عنوان پیش فرض با هم تفاهم کنیم این است که اتهام با جرم تفاوت دارد جرم وقتی است که همه مراحلش طی شده باشد و اگر طی نشده باشد ما حق نداریم به عنوان مجرم خطاب قرار دهیم چون فعلا اتهامی وارد شده و ممکن است در مرحله ای از دادگاه تایید شود و ممکن است رد شود .
,نایب رئیس کمیسیون اقتصادی بیان داشت: بنابراین در فرایند دادگاه دیوان عالی و تجدید نظر و… باید قبول کنیم و تابع قانون باشیم و متهم را به نام مجرم خطاب نکنیم . از این رو بایستی حوصله کنیم تا فرایند قضایی طی شود .
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه