نماینده مردم گناباد در مجلس:

گناباد می تواند۲ میلیون نفر را حمایت امدادی کند

گناباد می تواند۲ میلیون نفر را حمایت امدادی کند
نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی گفت: گناباد به دلیل قرار گیری در موقعیت استراتژیک می تواند به ۲ میلیون نفر خدمات امدادی ارائه کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حمید بنایی نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در مراسم افتتاح مجتمع امدادی،فرهنگی و آموزشی جمعیت هلال احمر گناباد اظهار کرد: بررسی ها در مجلس نشان می دهد جمعیت هلال احمر در زلزله کرمانشان مدیریت جهادی و عملکرد مناسبی داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, .,

وی افزود: شهرستان گناباد از این لحاظ در منطقه استراتژیکی قرار دارد زیرا روی خط زلزله«خضری دشت بیاض» واقع شده است.

,

نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی گفت: زلزله سال ۱۳۴۷ بخش کاخک گناباد که تعداد کشته زیادی به جا گذاشت نشانه آن است.

, .,

وی افزود: ساخت یک اردوگاه اسکان اضطراری از نیاز های این شهرستان است که امیدواریم در این برنامه موافقت آن حاصل شود.

, .,

بنایی تصریح کرد: رئیس جمعیت هلال احمر  به مردم گناباد قول ساخت این اردوگاه به همراه ۲ پایگاه امداد و نجات و اتمام ساخت مرکز اقلام امدادی این شهرستان را نیز داده است.

,

وی با بیان اینکه دولت باید توجه جدی به موضوع معیشت مردم داشته باشد، افزود: پیشرفت امور منوط به مدیریت جهادی و انقلابی داشتن است و اینکه ما فقط پشت میزهایمان بنشینیم صحیح نیست.

, .,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه