نمایشگاه آثار جشنواره جابر بن حیان در آران و بیدگل+ تصاویر
در این نمایشگاه طرح های دانش آموزان در گروه های یک تا سه نفره در قالب نمایش علمی، مدل سازی، طبقه بندی، تحقیق زمینه ای، آزمایش و طراحی اجرا شده و به صورت تابلوی نمایشی ساده به نمایش گذاشته شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازخطب شکن؛ نمایشگاه آثار جشنواره جابر بن حیان در آران و بیدگل، با هدف نهادینه سازی تحقیق و پژوهش در دانش آموزان دوره ابتدایی همزمان با ایام الله دهه فجر با تکیه بر نمایشگاه های مدرسهای و به صورت قطبی در مدارس زنده یادقندی در بخش کویرات، شهید نجفی تبار بخش سفیدشهر، شهید تقوی شاد در شهر نوش آباد، شهید امیدی، ثامن الائمه، شهیدان شبانپور، شهید مدرس و ابریشم چی در آران و بیدگل گشایش یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,در این نمایشگاه طرح های دانش آموزان در گروه های یک تا سه نفره در قالب نمایش علمی، مدل سازی، طبقه بندی، تحقیق زمینه ای، آزمایش و طراحی اجرا شده و به صورت تابلوی نمایشی ساده به نمایش گذاشته شده است.
,با اعلام آموزش و پرورش آران و بیدگل در سال تحصیلی ۹۶-۹۷ بیش از ۹۳۰ طرح در دانش آموزی در مدارس ابتدایی شهرستان اجرا شده است و ۲۳۶ طرح آن به مرحله منطقهای راه یافته اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه