رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین:

خواسته‌های به‌حق مردم نباید تحت تاثیر نوسانات سیاسی قرار گیرد

خواسته‌های به‌حق مردم نباید تحت تاثیر نوسانات سیاسی قرار گیرد
رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: نباید خواسته‌های به‌حق مردم در زمینه معیشت و اقتصاد تحت تاثیر نوسانات سیاسی قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، بهمن طاهرخانی رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در شورای اداری استان که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر اظهار کرد: انقلاب اسلامی یک ودیعه الهی است و مردم قزوین از همان روزهای ابتدایی انقلاب با امام راحل بیعت و تبعیت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

وی با بیان اینکه استان قزوین مشکلاتی دارد که باید حل شود افزود: قزوین یکی از استان‌های مستعد در همه زمینه‌ها است و مردم آن سرمایه‌های نظام و انقلاب اسلامی هستند.

,

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین تصریح کرد: نباید خواسته‌های به‌حق مردم در زمینه معیشت و اقتصاد تحت تاثیر نوسانات سیاسی قرار گیرد.

,

طاهرخانی عنوان کرد: استان قزوین اقتصادی مبتنی بر صنعت و کشاورزی دارد و باید یک استان مولد باشد و ایجاد اشتغال کند.

,

وی تصریح کرد: متاسفانه این روزها آثار قابل قبول و خوبی را از جهت صنعتی و کشاورزی در استان نمی‌بینیم و مردم با حضور در دفاتر نمایندگان مشکلات خود را با ما در میان می‌گذارند.

,

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین ادامه داد: نتوانستیم در بخش کشاورزی و صنعتی ایجاد اشتغال کنیم تا آرامش و امنیت شغلی برای مردم فراهم شود.

,

طاهرخانی عنوان کرد: در بخش کشاورزی هنوز وزارت نیرو چاه‌های مربوط به فرم یک را تعیین و تکلیف نکرده است.

,

وی در پایان افزود: در بحث مدیرت‌ها و نحوه برخودر با مردم و ارباب رجوع هم اعتراضاتی در استان داریم که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه