سیستم پایش اتوماتیک پارامترهای هواشناسی در میاندوآب افتتاح شد + تصاویر
همزمان با دهه مبارک فجر و با حضور جمعی از مسولان شهرستانی، سیستم پایش اتوماتیک پارامترهای هواشناسی در میاندوآب افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، در این مراسم که امروز با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی، فرماندار و نماینده میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، سیستم پایش اتوماتیک پارامترهای هواشناسی در ایستگاه هواشناسی میاندوآب افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,رئیس اداره هواشناسی میاندوآب در این مراسم گفت: با افتتاح این سیستم، تمامی پارامترهای هواشناسی به صورت اتوماتیک به ارومیه ارسال می شود.
,احمد علی بنایی با بیان اینکه برای افتتاح این سامانه ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار صرف شده است، اظهار کرد: این سامانه به صورت هوشمند عمل کرده و اطلاعات پارامترهای هواشناسی را به ارومیه و از آنجا به مرکز ارسال می کند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه