اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همزمان با دهه مبارک فجر؛

گلزارشهدا بیضا عطر افشانی شد

گلزارشهدا بیضا عطر افشانی شد
در هشتمین روز از دهه پرفروغ فجر وبه منظور تجلیل از مقام شهدای والامقام گلزار شهدای والامقام بیضا غبارروبی،عطر افشانی وگلباران شد.
[

,

,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛همزمان با ایام دهه پرفروغ فجر انقلاب؛ قبور و گلزار شهدای بیضا ،غبارروبی و عطر افشانی شد. در این مراسم ضمن عطرافشانی قبور شهدا، مسئولان مردم وبسیجیان شهرستان با آرمان های بلند شهدا، تجدید میثاقی دوباره کردند. در این مراسم جمعی  از خانواده های معظم شهدا ،ایثارگران، حجه الاسلام درویشی امام جمعه ،رئیسی بخشدار جمعی از اقشارمختلف مردم ومسئولین محلی شرکت داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون, همزمان با ایام دهه پرفروغ فجر انقلاب؛ قبور و گلزار شهدای بیضا ،غبارروبی و عطر افشانی شد. در این مراسم ضمن عطرافشانی قبور شهدا، مسئولان مردم وبسیجیان شهرستان با آرمان های بلند شهدا، تجدید میثاقی دوباره کردند. در این مراسم جمعی  از خانواده های معظم شهدا ،ایثارگران، حجه الاسلام درویشی امام جمعه ،رئیسی بخشدار جمعی از اقشارمختلف مردم ومسئولین محلی شرکت داشتند., ., .,

در مراسم گلباران قبور مطهر شهدا؛ حجه الاسلام درویشی امام جمعه بیضا  افزود: وظیفه ماامروزدرقبال شهداسنگین ترازقبل است و کمرنگ کردن نام و یادشهدااین اسطوره های مقاومت و ایثارصدمات جبران ناپذیری به فرهنگ و پیکره جامعه واردخواهدکرد،امروزیادشهدادرزندگی هامشهودترازگذشته است؛ کاری که شهدا بادستان خالی ولی باایمانی راسخ انجام دادندباید برای همیشه وبرای نسلهای سوم وچهارم الگوشود؛ لحظه به لحظه بسیج بایدثبت و ضبط می شدتابرای آیندگان سندی عظیم و ماندگاربه امانت می ماند.

, در مراسم گلباران قبور مطهر شهدا؛ حجه الاسلام درویشی امام جمعه بیضا  افزود: وظیفه ماامروزدرقبال شهداسنگین ترازقبل است و کمرنگ کردن نام و یادشهدااین اسطوره های مقاومت و ایثارصدمات جبران ناپذیری به فرهنگ و پیکره جامعه واردخواهدکرد،امروزیادشهدادرزندگی هامشهودترازگذشته است؛ کاری که شهدا بادستان خالی ولی باایمانی راسخ انجام دادندباید برای همیشه وبرای نسلهای سوم وچهارم الگوشود؛ لحظه به لحظه بسیج بایدثبت و ضبط می شدتابرای آیندگان سندی عظیم و ماندگاربه امانت می ماند.,

امام جمعه بیضا گفت: باتوجه به حماسه و دلاورمردی رزمندگان و شهدا دردوران بسیج این مدال افتخار تاابدبرسینه سربازان حضرت روح الله(رض) ثبت شد و برای همیشه شهداافضل ترین افرادجامعه خواهندبود. شهداقهرمانان همیشه زنده تاریخ اند و اسطوره های مابرای همیشه خواهندماند؛ آنهاازجنس نوربودند و زمین مجالی برای آنهانبود؛ متاسفانه امروزازنام و یاد شهدافاصله گرفته ایم و شهدارافقط برای برخی ازمواقع و درروزهای خاص درتقویم میخواهیم.

, امام جمعه بیضا گفت: باتوجه به حماسه و دلاورمردی رزمندگان و شهدا دردوران بسیج این مدال افتخار تاابدبرسینه سربازان حضرت روح الله(رض) ثبت شد و برای همیشه شهداافضل ترین افرادجامعه خواهندبود. شهداقهرمانان همیشه زنده تاریخ اند و اسطوره های مابرای همیشه خواهندماند؛ آنهاازجنس نوربودند و زمین مجالی برای آنهانبود؛ متاسفانه امروزازنام و یاد شهدافاصله گرفته ایم و شهدارافقط برای برخی ازمواقع و درروزهای خاص درتقویم میخواهیم.,

حجه الاسلام درویشی گفت: شهدافردای قیامت به جای شفاعت؛ازماشکایت خواهندکرد، مابه جای ادامه دادن راهشان؛ هدفی دیگرانتخاب کرده ایم و مسیری به دلخواه میرویم؛ جامعه امروزماکمتررنگ و بوی شهدادارد و ازراه و روش شهدادورشده ایم، نام و نشان؛ پست و مقام حرف اول رامیزند و ازشهدابرای منافع خوداستفاده می کنیم، نام شهدارابرای چندساعت میخواهیم و بعد فراموش می شوند تابرنامه های بعدی؛ تصاویرشهدادرمحل زندگی و کارمان جای خودر به تبلیغات داده است. اگرشهداامروزدرمیان مابودندآیاازوضع زندگی وامورات ماراضی بودند؟اگرمی دیدندبرای نام و نان چقدرتلاش می کردیم، ازماوازعملکردماروی برمی گردانند.ماشهدارابرای خودمان میخواهیم؛ فقط و فقط برای رسیدن به خواسته هایمان.

, حجه الاسلام درویشی گفت: شهدافردای قیامت به جای شفاعت؛ازماشکایت خواهندکرد، مابه جای ادامه دادن راهشان؛ هدفی دیگرانتخاب کرده ایم و مسیری به دلخواه میرویم؛ جامعه امروزماکمتررنگ و بوی شهدادارد و ازراه و روش شهدادورشده ایم، نام و نشان؛ پست و مقام حرف اول رامیزند و ازشهدابرای منافع خوداستفاده می کنیم، نام شهدارابرای چندساعت میخواهیم و بعد فراموش می شوند تابرنامه های بعدی؛ تصاویرشهدادرمحل زندگی و کارمان جای خودر به تبلیغات داده است. اگرشهداامروزدرمیان مابودندآیاازوضع زندگی وامورات ماراضی بودند؟اگرمی دیدندبرای نام و نان چقدرتلاش می کردیم، ازماوازعملکردماروی برمی گردانند.ماشهدارابرای خودمان میخواهیم؛ فقط و فقط برای رسیدن به خواسته هایمان.,

وی افزود: اقتدار و عزت امروز جمهوری اسلامی به عنوان اسوه و الگوی دینی در تمام نقاط جهان به برکت خون شهیدان همیشه جاوید است، بنابراین تمام اقشار مختلف مردم به خصوص مسئولان باید همواره یاد آن عزیزان را گرامی بدارند.
امام جمعه بیضا بیان کرد: شهدا با اهداء خونشان به تمام آزادمردان جهان درس عزت و سعادتمندی آموختند و هر ایرانی که خواهان سعادت دنیا و آخرت باشد باید با الگوگیری از شهیدان مسیر زندگی خود را بپیماید.
درپایان این مراسم ‌معنوی شرکت کنند‌گان با نثار شاخه‌های گل و عطر افشانی بر مزار شهدا بار دیگر با آرمان‌های‌ حضرت امام خمینی (ره) و رهبر عزیز و شهدای انقلاب اسلامی تجدد میثاق کردند.مردم انقلابی وشهید پرور بیضا در دوران انقلاب اسلامی ودفاع مقدس چهار سردار سرافراز ودویست وسی وپنج شهید والامقام تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده اند.

, وی افزود: اقتدار و عزت امروز جمهوری اسلامی به عنوان اسوه و الگوی دینی در تمام نقاط جهان به برکت خون شهیدان همیشه جاوید است، بنابراین تمام اقشار مختلف مردم به خصوص مسئولان باید همواره یاد آن عزیزان را گرامی بدارند.
امام جمعه بیضا بیان کرد: شهدا با اهداء خونشان به تمام آزادمردان جهان درس عزت و سعادتمندی آموختند و هر ایرانی که خواهان سعادت دنیا و آخرت باشد باید با الگوگیری از شهیدان مسیر زندگی خود را بپیماید.
درپایان این مراسم ‌معنوی شرکت کنند‌گان با نثار شاخه‌های گل و عطر افشانی بر مزار شهدا بار دیگر با آرمان‌های‌ حضرت امام خمینی (ره) و رهبر عزیز و شهدای انقلاب اسلامی تجدد میثاق کردند.مردم انقلابی وشهید پرور بیضا در دوران انقلاب اسلامی ودفاع مقدس چهار سردار سرافراز ودویست وسی وپنج شهید والامقام تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده اند.
, . ,
, . ,
, ., .,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه