بهره برداری از خانه پزشک روستای هدف گردشگری دهمورد
خانه پزشک درمانگاه روستای هدف گردشگری دهمورد بخش آباده طشک با حضور نماینده مجلس، فرماندار شهرستان نی ریز، بخشدار آباده طشک ، رییس شبکه بهداشت و درمان آباده طشک و جمعی از مسئولان ادارات افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ خانه پزشک درمانگاه روستای هدف گردشگری دهمورد بخش آباده طشک با حضور نماینده مجلس، فرماندار شهرستان نی ریز، بخشدار آباده طشک ، رییس شبکه بهداشت و درمان آباده طشک و جمعی از مسئولان ادارات افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نبض نی ریز؛,این خانه پزشک با زیربنای 90 متر مربع که هزینه یک میلیارد و 200 میلیون ریالی را در برداشته است ، و جمعیت 4000 نفری روستای هدف گردشگری دهمورد را تحت پوشش قرار داده است، هم اکنون آماده بهره برداری است.
,مهندس محمدجانی رییس شبکه بهداشت و درمان آباده طشک در این مراسم گفت: خانه پزشک دهمورد با هدف ایجاد امکانات لازم برای اسکان پزشکان درمانگاه ساخته شده است تا از این پس مشکل اقامت پزشکان در این منطقه بر طرف شود.
,اکبر زارع، پزشک روستای دهمورد ، همچنین ضمن تبریک این ایام فرخنده گفت: آنچه مشاهده می کنید گوشه ای از سخت افزار های انجام شده جهت طرح تحول بهداشت می باشد ولی خدمات ارایه شده در بخش نرم افزار که شاید به صورت مقطعی قابل مشاهده نباشد اما در نهایت با ایجاد رفتار بهداشتی و ارتقاء آگاهی مردم طی 2 سال اخیر بیشترین زمان کار مدیریت ، کارمنان، و پزشکان شبکه بهداشت را به خود اختصاص داده است.
,در این آیین هم چنین مسعودی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت دهه فجر از زحمات بی دریغ مهندس محمد جانی رییس شبکه بهداشت و درمان آباده طشک در راستای اجرای طرح تحول سلامت و هم چنین زحمات دکتر اکبر زارع ، پزشک روستای دهمورد، نیز تقدیر کرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه