بعد از 28 سال انتظار
پیکر پاک شهید طیب خرم آبادی تفحص شد
پیکر پاک شهید طیب خرم آبادی بعد از 28 سال تفحص شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سایت گرو، پیکر پاک روحانی شهید طیب خرم آبادی شهیدی که پس از 28 سال دوری از وطن به تازگی تفحص شده فردا در شهرستان نهاوند تشییع می شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سایت گرو,مراسم تشییع پیکر این شهید والا مقام فردا از ساعت 10 صبح از مقابل سپاه ناحیه نهاوند آغاز شده و پس از تشییع برای خاکسپاری به بهشت زهرای شهر نهاوند منتقل می شود.
,مادر شهید خرم آبادی در گفت و گو با خبرنگار ما در حالی که گریه می کرد گفت: فرزندم به من قول داد که بر می گردد و امروز این اتفاق افتاد و برای دیدار با او لحظه شماری میکنم.
,وی گفت: این فرزندم را تقدیم اسلام و انقلاب کردم و خیلی خوشحالم که بالاخره پیکر پاکش به میهن بازگشت و احساسی دارم که قابل توصیف نیست.
,مادر شهید ادامه داد: 28 سال دوری و چشم انتظاری کشیدم و منتظرم تا امشب فرزند دلاورم را ملاقات کنم.
,پدر شهید خرم آبادی نیز به خبرنگار ما گفت: همه هستی و فرزندان من فدای اسلام و رهبر عزیز انقلاب و امیدوارم که خداوند این هدیه را از من قبول کند.
,وی افزود: در طول این سال ها خیلی بر ما سخت گذشت و هر لحظه منتظر بودم که کسی از در بیاید و خبری از فرزندم بیاورد که به لطف خدا دیشب از طرف بنیاد شهید به ما زنگ زدند و گفتند پیکر فرزندت تفحص شده و فردا در نهاوند تشییع می شود.
,روحانی شهید طیب خرم آبادی در تاریخ 1/1/ 1347 در نهاوند چشم به جهان گشود و در تاریخ 20 /6 /1365 در منطقه عملیاتی جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نایل آمد و در جریان تفحص چندتن از پیکرهای مطهر شهدای هشت سال دفاع مقدس، پیکر شهید خرم آبادی شناسایی شد تا در 28 امین سال عروجش به آغوش مردم شهید پرور نهاوند باز گردد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه