کلنگ زنی پروژه ساماندهی و روکش کانالهای آبیاری اهرم+ تصویر

کلنگ زنی پروژه ساماندهی و روکش کانالهای آبیاری اهرم+ تصویر
پروژه ساماندهی و روکش کانالهای آبیاری اهرم با حضور معاون استاندار بوشهر کلنگ زنی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما،  یکی از مطالبات دیرینه ی مردم اهرم ساماندهی کانالهای آبیاری نخیلات شهر بود، که همه ساله اتفاقات ناگواری را رقم میزد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما، ,

سال قبل بود که در اوایل تعطیلات نوروز، یاسمین دختر بچه ای که طعمه ی کانالهای آبیاری شهر شد و کام خانواده خود را تلخ کرد، به طوری که مرگ یاسمین سر و صدای زیادی در رسانه ها و فضای مجازی به پا کرد.

,

, ,

کانالهای آبیاری نخیلات اهرم که با قدمتی ۱۳۰ ساله (از زمان حکومت طایفه ی تنگستانی ها بر اهرم) حدود ششصد هزار نخل را تحت پوشش خود دارد، بالاخره در دهه فجر امسال کلنگ زنی پروژه ی روکش، لوله گذاری و ساماندهی آن توسط زرین فر معاون استاندار، فرماندار و نماینده شهرستان انجام شد.

,

اعتبار کل پیش بینی شده ی این پروژه، ۹۷ میلیارد ریال می باشد و با اقدام  فرماندار و رئیس شورای اهرم برای دلجویی از خانواده عارف آزاد، پروژه ساماندهی کانالهای آبیاری نخیلات اهرم، «یاسمین» نام گذاری شده است.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه