بانوی مبارز انقلابی مهدیشهر:
سیلی محکمی بخاطر پاره کردن اعلامیه شاه خوردم
بانوی مبارز انقلابی با اشاره به اینکه در دوران انقلاب سن بسیار کمی داشتم، گفت: در بازرسی هایی که در بین دانش آموزان انجام می دادم اعلامیه شاه را پاره کردم که سیلی به صورتم زدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شاخه طوبی، انقلاب اسلامی با بهرهگیری از تعالیم اسلام، نقشی مهم برای زنان در نظر گرفته است. در جمهوری اسلامی ایران زنان از یک طرف در تمام عرصه های مختلف با توانمندی های خودشان پا به میدان های مختلف گذاشته اند و از طرف دیگر در فضای خانه و خانواده نقشهای همسری و مادری را ایفا می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخه طوبی,در گرامیداشت دهه فجر خبرنگار شاخه طوبی با یک بانوی مبارز انقلابی شهرستان مهدیشهر به گفت وگو نشسته است که مشروح آن در ذیل می آید:
,فرخنده مومنیان در سال 1344 در شهرستان مهدیشهر به دنیا آمد. پیش از انقلاب در مقطع پنجم ابتدایی مشغول به تحصیل بود و در بیشتر کلاس های سیاسی که در آن زمان تشکیل می شد شرکت می کرد.
,بانوی مبارز انقلابی با بیان اینکه بیشتر اوقات کلاس های سیاسی شبانه تشکیل می شد گفت: از برگزاری این کلاس ها هیچ یک از افراد اطلاعی نداشتند، چرا که اگر ساواک متوجه می شد بسیار خطرناک بود و به کبیر و صغیر رحم نمی کرد.
,مومنیان در ادامه افزود: درب و پنجره کلاس ها را با پرده ای می پوشاندند تا نور از خارج کلاس مشخص نشود و ساواک متوجه این موضوع نشود. مطالبی در خصوص انقلاب اسلامی و رژیم شاهنشاهی از مسائلی است که به همکلاسی هایم آموزش می دادم.
,وی با اشاره به اینکه در دوران انقلاب از سن بسیار کمی برخوردار بودم، گفت: به همین علت اعلامیه ها و پوستر های انقلابی را برای پخش به من و همکلاسی هایم تحویل نمی دادند بلکه فقط بچه ها از وضعیت انقلاب آگاه می کردیم.
,بانوی مبارز انقلابی تصریح کرد: در مقطع دوم راهنمایی مشغول به تحصیل بودم که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. در مدرسه یکی از معلم ها با کمونیست ها همکاری می کرد و با سخنرانی دانش آموزان را تشویق به جذب در گروه منافقین می کرد.
,مومنیان در ادامه افزود: در دوران دبیرستان با عضویت در انجمن اسلامی بسیار فعال بودم. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ملاقات با آیت الله مشکینی را از مسئولین در خواست کردیم تا یک روز به دیدار وی برویم.
,وی طراحی پوستر های انقلابی و ضد رژیم پهلوی، برگزاری کلاس های اخلاق، نهج ابلاغه و .... را از فعالیت های گروه انجمن اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست.
,بانوی مبارز انقلابی تا کید کرد: مدیر دوران دبیرستان با منافقان همکاری می کرد و ما آن زمان در انجمن اسلامی مسئول بازرسی افراد را برعهده داشتیم تا بچه ها اعلامیه رژیم پهلوی را پخش نکنند.
,مومنیان گفت: در بازرسی هایی که در بین دانش آموزان انجام می دادم اعلامیه رژیم پهلوی را جلوی چشمانش پاره کردم که سیلی به صورتم زد با این کار بچه های انجمن اسلامی قیام کردند.
,وی با اشاره به اینکه در دوران پیش از انقلاب بیشترین تجمع و راهپیمایی ها در سمنان صورت می گرفت افزود: در راهپیمایی های شهرستان سمنان آقایان بیشتر شرکت داشتند و خانم ها در راهپیمایی هایی که در مهدیشهر تشکیل می شد شرکت می کردیم.
,بانوی مبارز انقلابی در ادامه افزود: با فعالیت در اتحادیه انجمن اسلامی برادر کوچک ترم تشویق شد و با مشورت یک دیگر بیشتر کارها را انجام می دادیم.
,وی تصریح کرد: با گرفتن مدرک دیپلم در نهضت سوادآموزی ثبت نام کرده و آموزش دیدم. از سال 63 آموزشیار نهضت سواد آموزی شدم، در آن زمان باید به جلوی خانه ها می رفتم و شاگرد جمع می کردم که از 7 ساله تا 30 ساله شاگرد داشتم و در کلاس هایم کتاب های شهید مطهری، رساله امام خمینی و... برای شاگردانم می خواندم.
,بانوی انقلابی با اشاره به اینکه برادرم خبرنگار مجله آینده سازان بود گفت: با اعزام برادرم به جبهه از آموزش پرورش گزارش کار را جمع آوری کرده و به نام او به مجله ارسال می کردم.
,مومنیان افزود: زمانی که برادرم به فیض شهادت نائل شد مجله آینده سازان را برایم آوردند، در مجله همه خاطرات روح الله نوشته شده بود که عمویم به آن ها داده بود.
,وی گفت: بعد از گذشت چند روز که کارهای روح الله را من انجام می دادم آن ها متوجه این موضوع شدند تا اینکه من خبرنگار مجله آینده سازان شدم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه