ستاد جمع آوری کمک های مردمی به آوارگان شنگال در اشنویه دایر شد + تصاویر

ستاد جمع آوری کمک های مردمی به آوارگان شنگال در اشنویه دایر شد + تصاویر
از روز سه شنبه 28 مرداد ستاد کمک های نقدی و غیر نقدی مردم اشنویه برای آوراگان کردستان عراق (شنگال) آغاز به کار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از شنوباس، ستاد جمع آوری کمک های مردمی به آوارگان شنگال در دو نقطه (سه راه نلیوان و چهارراه کارگر) از شهر اشنویه دایر شده است. این ستاد به همت جوانان هلال احمر اشنویه راه اندازی گردیده و تا اطلاع ثانوی جهت جمع آوری کمک های مردمی فعالیت خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

فخرالدین مام علی رئیس هلال احمر اشنویه در این رابطه به شنوباس گفت: مردم خیرخواه اشنویه می توانند کمک های نقدی و غیر نقدی خود را اعم از پول، لباس،پوشاک، چادر، پتو و... به محل جمع آوری کمک های مردمی تحویل دهند یا اینکه از طریق شماره حساب 99999 نزد بانک ملت و بانک ملی نسبت به ارسال کمک های نقدی خود اقدام کنند.

,

لازم به ذکر است ستاد جمع آوری کمک های مردمی برای صدها هزار نفر از مردم شنگال کردستان عراق که توسط گروه تروریستی و جنایتکار داعش آواره شده اند در چندین شهر غرب ایران دایر شده است.

,

, ,

, ,

, ,

, ,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه