مسجد منزلگه گم شده و غریبی از خدا میان ما
نظرات مردم شهرستان آشتیان را راجع به مسجد و خادمین مساجد دنبال کنید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سفیر آشتیان به مناسبت روز جهانی مسجد نظر تعدادی از مردم را راجع به مسجد و ویژگی های خادمین مساجد جویا شد. در ادامه نظرات شهروندان آشتیانی را بخوانید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , سفیر آشتیان,یک جمله در وصف مسجد:
,
طاهر نژاد: مسجد کانون وصال مومنان خداجوست.
استرابی: مسجد محلی ست که معنوی که در آن نور خدا حس می شود و انسان را مصفا می کند.
ح. کاظمی: مسجد محل خودسازی انقلابی ست.
صادقی: مسجد محل ارتباط بین مخلوق و راز و نیاز وعبادت خداست.
,
,
,
فراهانی: مسجد بهترین و برترین مکان های مذهبی ست برای انجام امور فرهنگی.
,
محمدی: مسجد جایی هستش که علاوه بر خواندن نماز، میشه توش جمع شد و به مشکلات اون محله و مردم رسیدگی کرد. ولی متاسفانه اون اعتماد رو از مساجد گرفتن.
آشتیانی: مسجد محلیه که میشه توش به آرامش رسید.
,
مغازه دار: مسجد مثل خانه دوم می ماند، آدم وقتی دلش می گیره اعصابش خورده میره اونجا آرام میشه، کسی بهت چیزی نمیگه، نمازتو میخونی میای بیرون.
,کریمی: منزلگه گم شده و غریبی از خدا میان ما.
,
خانم و آقایی که مسافر بودند و از مغازه های آشتیان در حال خرید بودن: مسجد جائیه که محل عبادته، محل همیاریه، محلی که میشه از نظر علمی و فرهنگی و ورزشی و آموزشی میشه کار انجام داد.
ویژگی های خادمین مساجد:
طاهر نژاد: بی ریا و مخلص
استرابی: خادم مسجد باید متقی، صبور، مطلع مسائل اجتماعی و عاشق کارهای فرهنگی باشد و به جوانان و خردسالان عشق بورزد.
ح. کاظمی: خادم مسجد باید جوانگرا، مردم دار و با خدا باشد.
,
,
,
,
,
صادقی: خادم مسجد باید خوش اخلاق، اهل نظافت و پاکیزگی، دارای روابط عمومی قوی و شخصی با نظم و انضباط باشد.
فراهانی: ویژگی یک خادم نمونه از نظر خودم اینه که علاقه به کارش داشته باشه، قدرت و توانایی تامین بودجه مسجد رو داشته باشه، توانایی انعکاس فعالیت های مسجد رو داشته باشه تا مردم مطلع بشن، توجه جدی به نظافت مسجد داشته باشه، در انتها مومن و با خدا باشه.
طلبه: یک خادم باید روابط عمومی بالا داشته باشد تا بتواند افراد بیشتری را به مسجد بکشاند. باید از دیگران عادل تر باشد. قدرت ارتباط با نسل جوان را نیز داشته باشد. مهمتر اینکه خادم مسجد باید خود را وقف مسجد کند منظم باشد و برای مسجد وقت بگذارد و با نماز گزاران ارتباط اخلاقی و عاطفی برقرار کند.
مغازه دار: خادم مسجد هم باید یه فردی سالم و توانا و خوش اخلاق باشه و با بد اخلاقی خودش مردم و جوانان و کودکان را ازمسجد متواری نکنه و دیگه اینکه حتما با سواد باشه و بتونه امور جاری مسجد را سر و سامان بده نه اینکه افرادی فرتوت و ناتوان و ازکارفتاده باشن و البته باید تمام وقت در مسجد باشن و زندگیشان از توسط مسجد تامین شود.
,
,
,
محمدی: خادم مسجد باید ظاهر و باطنش یه جور باشه. نه اینکه تو مسجد یقه پیرهنمو ببندم ،بعد که میام بیرون بازش کنم.برای آدما دوگانگی پیش میاد.
,آشتیانی: خوش اخلاق باشه، مسلمان ها از اون خادم و مسجد و نماز طرد نشن.
,کریمی: خادم خوب کسی هست که فقط برای خدا کا رمی کند، نه برای ریا.
,ارشادی: اخلاقش خوب باشه، خیلی خوبه که نمازگرارا که میان خوش آمد بگه، سوالای مردم رو خوب جواب بده. خادم باید مهربون باشه با نمازگزارا.
,خانم و آقایی که مسافر بودند و از مغازه های آشتیان در حال خرید بودن: خادم باید جوان باشه، با سواد باشه، امروزی باشه، باید ببینه جوونا یا مردم چی احتیاج دارن با چی برخورد دارن همون هارو اجرا کنه منتهی در راستای دین. اگر جوون تر باشه خب بالاخره دغدغه ش بیشتره حرف جوونا و مردم رو بهتر می فهمه.
,اسلامپور: جوانان نوگرا هستن، خادما باید نو فکر کنن، حوصله داشته باشن.
,خدابنده: برنامه رفاهی مساجد باید توسط خادما و هیئت امنا باید بهتر بشه، همین مسجد بازار کولر گرفته یه خیری، ولی هیچکی نیست وصلش کنه.
,نمازگزار مسجد: خدایی این استکان های مسجدو ماهی یه بار میندازن
,مغازه دار سوپرمارکت دار: تمیز باشه، متدین باشه، خوش اخلاق باشه.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه