طلاکاری گنبد حرم مطهر علوی آغاز شد

طلاکاری گنبد حرم مطهر علوی آغاز شد
جانشین تولیت آستان قدس علوی و رییس کمیسیون ناظر بر این پروژه گفت: آستان مقدس حرم مطهر حضرت امام علی (ع) پروژه طلاکاری اطراف گنبد حرم امام علی (ع) را با بیش از سه هزار قطعه طلای ناب آغاز کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، علی هادی سعید در این باره افزود: «زهیر شربه» پروژه طلا کاری و ترمیم گنبد بارگاه مطهر علوی با نظارت و هزینه شورای آستان آغاز شد که در مرحله اول این پروژه، طلاکاری و نوسازی حلقه پایینی گنبد حرم مطهر انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی اظهار داشت: پس از اجرای هماهنگی های لازم با سازمان اوقاف عراق پروژه طلاکاری و ترمیم گنبد و مناره های عمارت حرم مطهر آغاز شد. برای این پروژه مقدار طلای مورد نیاز خریداری و تمامی نیازهای ضروری جهت اجرای پروژه تامین گردید.

جانشین تولیت آستان قدس علوی در ادامه گفت: تاکنون بخش های مهمی از کار طلاکاری از قبیل طلاکاری کتیبه گنبد به انجام رسیده و دیواره گنبد جهت نصب قطعات طلاکاری شده آماده شده است.

«علی هادی سعید» افزود: مراحل آماده سازی دیواره گنبد از کف پشت بام حرم مطهر تا کتیبه گنبد انجام شده و تعداد قطعات طلاکاری شده جهت نصب در این مساحت سه هزار و ۴۲۶ قطعه است و هر قطعه با ۸ مثقال طلا زر اندود شده است.
 
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه