مسئول راهداری و حمل و نقل جاده ای بروجرد:
تعداد دوربین های کنترل سرعت در محورهای بروجرد به ۶ دوربین افزایش یافت
مسئول راهداری و حمل و نقل جاده ای بروجرد گفت: با نصب 2 دوربین کنتزل سرعت در محور بروجرد- اشترینان، تعداد دوربین های کنترل سرعت در محورهای بروجرد به 6 دورین افزایش یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "بهزاد بهاروند" مسئول راهداری و حمل و نقل جاده ای بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: تا کنون چهار دوربین کنترل سرعت در محورهای بروجرد- اراک و بروجرد-خرم آباد که در حوزه استحفاظی بروجرد بودند نصب شده که جدیدا 2 دوربین دیگر در محور بروجرد- اشترینان نصب شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,,
وی اضافه کرد: در تلاش هستیم تا 2 دوربین نصب شده در محور بروجرد – اشترینان به زودی وارد مدار شود و فعالیت خود را آغاز کند که برای این 2 دوربین حدود 500 میلیون تومان هزینه شده است.
,,
بهاروند اظهار داشت: این دو دوربین در 2 نقطقه حادثه خیز محور بروجرد- اشترینان نصب شده که امیدواریم رانندگان با رعایت سرعت مورد نظر حرکت کنند و شاهد کاهش حوادث باشیم.
,,
به گفته وی هدف از نصب دوربین های کنترل سرعت، کاهش تصادفات و حوادث است و با رعایت نکات مورد نظر در رانندگی مانند حرکت با سرعت مطمئنه، بستن کمربند ایمنی می توان از بروز بسیاری از حوادث جلوگیری کرد.
,,
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: از هم اکنون برنامه ریزی برای ایام نوروز در حال انجام است و خط کشی خیابان و نصب تابلو و دیگر اقدامات صورت می گیرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه