فرمانده انتظامی سیاهکل:

رفع تصرف ۱۲ هزار متر از اراضی ملی در سیاهکل

رفع تصرف ۱۲ هزار متر از اراضی ملی در سیاهکل
فرمانده انتظامی سیاهکل از رفع تصرف 12 هزار متر از اراضی ملی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حمید محمدی نسب در گفت‌وگو با خبرنگار درسیاهکل اظهار کرد: برابر گزارشات مردمی به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر تصرف اراضی ملی توسط فردی دریکی از روستاهای این شهرستان سیاهکل، رسیدگی به این موضع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,

وی با بیان اینکه مأموران انتظامی ضمن هماهنگی، با همکاری اداره منابع طبیعی از این محل بازدید کردند، گفت: در این بازدید ۱۲ هزار متر از اراضی ملی که توسط متهم ۳۴ ساله با سیم‌خاردار تصرف عدوانی شده بود، به استناد تبصره ۱ ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور، نسبت به جمع‌آوری کلیه آثار تجاوزات رفع تصرف شد.
فرمانده انتظامی سیاهکل با بیان اینکه متهم اهل و ساکن یکی از روستاهای این شهرستان می‌باشد، تصریح کرد: ارزش ریالی زمین متصرفی توسط متهم به‌طور تقریبی ۶ میلیارد ریال بود.
سرهنگ محمدی نسب افزود: متهم با صورت‌جلسه و تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل نماینده اداره منابع طبیعی شد.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه