فراگیری مهارتهای مقابله با حوادث غیر مترقبه توسط شرکتهای صنعتی فتح ادامه دارد.

فراگیری مهارتهای مقابله با حوادث غیر مترقبه توسط شرکتهای صنعتی فتح ادامه دارد.
مهارتهای ایمنی افزایی و بحران زدایی درتمامی مراکز کارگاهی وصنعتی سطح محدوده با آموزش و برگزاری مانورمدیریت بحران اجرایی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نداآنلاین، براساس گزارش ستاد مدیریت بحران منطقه۹، در این مانور مراحل جلوگیری از حریق به همراه تخلیه و اسکان موقت با مشارکت کارگران و مهندسان بخش های مختلف فنی در شرکت میکرو بزرگراه فتح به اجرا در آمد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, نداآنلاین,


عباس خسروی جانشین شهردار در ستاد مدیریت بحران منطقه۹، باتاکید براقدام موثر تمام سازمان های خدمات رسان و دست اندرکار مدیریت بحران افزود انفجار و آتش سوزی تابلوی برق  شرکت میکرو توسط نیروهای آتش نشانی مهار و پس از آن عملیات امدادونجات با اقدام اورژانس و هلال احمر به عمل آمد.

,
,


خسروی تاکید کرد: در تمام مراحل عملیات این مانور شامل اطفای حریق و امدادونجات تمام ۲۵ نفر پرسنل شرکت میکرو مشارکت داشتند.

,
,


وی درپایان تصریح کرد: در عملیات پناه گیری و اسکان موقت کارگاه ها و شرکت های صنعتی مجاور شرکت میکرو واقع در فتح۲۹ همکاری و مشارکت لازم را همزمان بعمل آوردند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه