به منظور افتتاح 2 پروژه؛
رئیس سازمان بهزیستی کشور فردا به گرمسار سفر می کند
رئیس سازمان بهزیستی کشور به منظور بررسی مشکلات حوزه مددجویان بهزیستی و افتتاح 2 پروژه به گرمسار سفر می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا کاتب نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار گرمسارآنلاین گفت: انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور فردا 6 اسفند ماه به منظور بهره برداری از دو طرح در بخش معلولان ذهنی و مددجویان بهزیستی به گرمسار می آید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین ,کاتب اظهار کرد: مجتمع نگهداری معلولان ذهنی شهر گرمسار با نام موسسه خیریه آل یاسین با اعتبار 10 میلیارد ریالی خیرین و اعتبارات داخلی سازمان بهزیستی به مساحت 4 هزار متر مربع و با زیر بنای بیش از 1 هزار متر مربع و در یک طبقه و دارای اتاق های نگهداری معلولان ذهنی با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور در گرمسار افتتاح خواهد شد.
,وی ادامه داد: همچنین محسنی بندپی مرکز اشتغال زایی مددجویان بهزیستی گرمسار را در روستای فند در قالب مجتمع و مرکز خیر محور با هدف ایجاد اشتغال برای خانواده مددجویان و جامعه مورد حمایت این سازمان به بهره برداری خواهد رسید.
,کاتب در ادامه برنامه ریزی برای افزایش حوزه اشتغال مددجویان بهزیستی در استان را خواستار شد و گفت: نگاه در سازمان بهزیستی باید فراگیر کردن فضای اشتغال زایی باشد و این باعث افزایش رضایت مندی در جامعه هدف مربوطه می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه