کاندیدای پیشنهادی برای وزارت علوم
روحانی برای معرفی وزیر علوم باید دغدغه های مجلس را در نظر بگیرد
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی گفت: برای جلوگیری از رفت و آمدهای اضافی، بهتر است آقای رئیس جمهور در انتخاب وزیر پیشنهادی و معرفی آن به دغدغه های مجلس و مصالح نظام توجه داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمد حسن نژاد در گفتگو با خبرنگار آناج اظهار کرد: معرفی وزیر از اختیارات رئیس جمهور و بررسی، تایید و یا رد صلاحیت آن از وظایف مجلس است اما برای جلوگیری از رفت و آمدهای اضافی، بهتر است آقای رئیس جمهور در انتخاب وزیر پیشنهادی دغدغه های مجلس و مصالح نظام را مد نظر قرار دهد.
وی تاکید کرد: از آنجایی که زمان بازگشایی سال جدید آموزشی دانشگاه ها نزدیک است، باید معرفی و تایید یا رد وزیر پیشنهادی هرچه زودتر انجام بگیرد.
این نماینده مجلس افزود: دانشگاه کارخانه انسان سازی است لذا وزیر پیشنهادی رئیس جمهور باید خود فردی دانشگاهی بوده و قبلا در رده های مدیریتی دانشگاه قرار گرفته باشد؛ همچنین فرد مورد نظر باید به مولفه های مهم اصل ولایت فقیه و قانون اساسی پایبند باشد.
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دانشگاه متشکل از قشر جوان و دارای دغدغه های سیاسی و تشکل های مختلف است اما ضمن اعتلای این فعالیت ها باید توجه داشت که اصل در دانشگاه ها انسان و پرورش انسان هاست و نباید مسائل فرعی بر موضوع اصلی که همان علم است برتری یابد.
حسن نژاد در رابطه با اولویت های مغفول مانده وزارت علوم، بر لزوم توجه بیشتر بر علوم انسانی اشاره کرد و گفت: ما از جهت علوم فنی و مهندسی رشد کرده ایم اما هنوز در زمینه ی علوم انسانی ضعف داریم و قطعا پرداختن به علوم انسانی و بازنگری آن از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: امر مهم دیگری که وزارت علوم باید بیش از پیش به آن توجه داشته باشد، تجاری سازی علوم و برقراری ارتباط مطلوب بین علم و صنعت است به گونه ای که بتوان به نحو احسن از علوم اخذ شده در دانشگاه ها بهره برداری کرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف مهمی که بر عهده وزارت علوم قرار دارد و در سال های گذشته مورد بی مهری واقع شده عبارت است از عدم نیازسنجی و پذیرش دانشجو در رشته های مختلف بر اساس نیاز کشور، که به نظر می رسد عدم توجه به این مورد خود عامل مهمی در بیکاری فارغ التحصیلان رشته های مختلف است.
گفتنی است؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی چهارشنبه پارلمان و در جریان بررسی طرح استیضاح رضا فرجیدانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بعد از استماع توضیحات وی و سخنان موافقان و مخالفان، با 145 رأی موافق، 110 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع از مجموع 270 نماینده حاضر در صحن، با «عدماعتماد» به فرجیدانا موافقت کردند و بر این اساس اولین وزیر استیضاحی دولت یازدهم، نتوانست مجدداً رأی اعتماد مجلس را کسب کند. دولت باید گزینه دیگری برای تصدی وزارت علوم به مجلس شورای اسلامی معرفی کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه