آیتالله جعفر سبحانی:
حفظ حرمت قبور مطهر ائمه معصومین از اعتقادات راسخ شیعیان است
حفظ حرمت قبور مطهر ائمه معصومین از اعتقادات راسخ شیعیان است چرا که شیعه در هر صورت به امام خویش اقتدا کرده و این قبور شریف برای شیعه مکانی مقدس و محل عبادت محسوب می شود .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس ، آیتالله جعفر سبحانی در سلسله جلسات کلام و اندیشه اسلامی که امروز در محل مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد برگزار شد ، بیان داشت : بر اساس تبیین مفاهیم دینی ما که در قرآن ذکر شده انبیا و اولیای الهی دارا ی درجات و مرتبه ای والا در نزد خداوند می باشند از این رو احترام به ایشان از اولویت های ما مسلمانان است .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس ، آیتالله جعفر سبحانی در سلسله جلسات کلام و اندیشه اسلامی که امروز در محل مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد برگزار شد ، بیان داشت : بر اساس تبیین مفاهیم دینی ما که در قرآن ذکر شده انبیا و اولیای الهی دارا ی درجات و مرتبه ای والا در نزد خداوند می باشند از این رو احترام به ایشان از اولویت های ما مسلمانان است ., صبح توس, صبح توس,این مرجع عالیقدر افزود : حفظ حرمت قبور مطهر ائمه معصومین از اعتقادات راسخ شیعیان است چرا که شیعه در هر صورت به امام خویش اقتدا کرده و این قبور شریف برای شیعه مکانی مقدس و محل عبادت محسوب می شود
, این , مرجع عالیقدر , افزود : حفظ حرمت قبور مطهر ائمه معصومین از اعتقادات راسخ شیعیان است چرا که شیعه در هر صورت به امام خویش اقتدا کرده و این قبور شریف برای شیعه مکانی مقدس و محل عبادت محسوب می شود ,آیت الله سبحانی در ادامه بیان داشت : ما دوگونه مکان مقدس داریم مسجد و بیت که حفظ حرمت آن بر ما واجب است ؛ طبق فرمایش رسول خدا (ص) خانه امیرالمومنین علی(ع) و فاطمه (س) از مصادیق بیت بوده و حتی نسبت به مساجد و دیگر ابیات دارای برتری بوده است.
,وی به هتک حرمت و بی احترامی به این بیت شریف پس از رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) اشاره کرد و افزود:در آن زمان عده ای با ادعای دینداری سخنان و سفارشات رسول گرامی اسلام را که بر خلاف تمایلات نفسانی و خواسته های دنیویشان بود به راحتی زیر پا گذاشتند و مرتکب اهانت به بیت وحی شدند ،این دینداری نیست ، برای حفظ دین و اصالت آن باید از تمام ابعاد دین پیروی کرد .
,وی تاکید کرد: اگر امروز نتوانیم این آثار معنوی را حفظ کنیم با ظهور فرقه های تکفیری و ضد اسلامی اسلام ناب به آیندگان نمی رسد و مسئله اسلام ناب محمدی در دست فراموشی قرار خواهد گرفت .
,این مرجع گرانقدر اظهار کرد : تکفیری ها با هدف ایجاد انحراف در دین ، آثار رسول الله (ص) و اهل بیت ایشان را شرک و بت پرستی می نامند و به این بهانه به خود اجازه هتک هرمت به اماکن مقدس را می دهند .
,آیت الله سبحانی با اشاره به عدم وجود سازه های اسلامی در شهر مکه عنوان کرد :امروز در شهر نزول آیات الهی به جای آنکه بناهای اسامی نماد شهر باشد بیشتر ساختمانهای مرتفع که نشانی از آثار اسلامی در آن نیست به چشم می خورد ، دشمن در صدد از بین بردن تمدن اسلامی در این شهر است .
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه