درهفته دولت صورت می گیرد؛

افتتاح و بهره برداری 30 پروژه عمرانی در اسلام آبادغرب

افتتاح و بهره برداری 30 پروژه عمرانی در اسلام آبادغرب
فرماندار شهرستان اسلام آبادغرب گفت: به مناسبت هفته دولت 30 طرح و پروژه عمرانی با اعتبار 13 میلیارد و 300 میلیون تومان در شهرستان اسلام آبادغرب کلنگ زنی ، افتتاح و به بهره برداری می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کرم محمدی در گفتگو با خبرنگار اسلام آبادخبر، اظهار داشت:  به مناسبت هفته دولت 30 طرح و پروژه عمرانی با اعتبار 13 میلیاردو 300 میلیون تومان در شهرستان اسلام آبادغرب کلنگ زنی ، افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

وی بیان داشت: یکی از مهم‌ترین طرح‌های قابل افتتاح در هفته دولت در شهرستان اسلام آبادغرب، بهره برداری از دهکده ملی مهارت با اعتبار 2 میلیارد تومان است.


فرماندار شهرستان اسلام آبادغرب، افتتاح راه روستایی «قلعه هرسم» و «کمال گیر» به طول 15 و نیم کیلومتر با اعتباری بالغ بر سه و نیم میلیارد تومان را یکی دیگر از طرح‌های قابل افتتاح شهرستان در این هفته عنوان کرد.

وی یادآور شد: افتتاح پست63/20 کیلوولت شهر حمیل، با اعتبار 2 میلیار تومان از دیگر طرح های مهم دولت خدمتگزار می باشد.

محمدی با اشاره به اینکه در حوزه‌های عمران شهری و روستایی ، بهداشت و درمان، کشاورزی، امور مذهبی و دینی، راهسازی زیربنائی و... در هفته دولت  افتتاح طرحهایی در این شهرستان خواهیم داشت، گفت: دیدار با امام جمعه محترم شهرستان، بازدید از طرح‌های فعال صنعتی شهرستان، سرکشی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران ، غبارروبی مزار شهدای شهرستان، برگزاری مسابقات ورزشی فوتسال و کشتی پهلوانی و... از دیگر برنامه ما در هفته دولت می باشد.
 انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه