فرماندار ابهر:
میزان رضایتمندی مردم نشاندهنده عملکرد درست مسئولان است
فرماندار ابهر گفت: از آنجا مردم ولی نعمت ما هستند می بایست رضایت حال آنها در اولویت قرار گیرد از جمله بانک ها و بیمارستان ها به این قضیه اهتمام ویژه داشته باشند چراکه میزان رضایتمندی مردم نشاندهنده ی عملکرد درست می باشد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ابهر۲۴، علی حیدری فرماندار ابهر در جلسه ی شورای ادارات با اشاره به اینکه به برکت خون شهدا به اینجا رسیده ایم، گفت: به خاطر داشته باشیم که اگر شهدا نبودند چه بسا ما نیز نبودیم اگر الان بعنوان مدیران اجرایی کنار هم گردآمده ایم این را مرهون شهدای عزیز هستیم پس باید وظیفه ی خود را به درستی انجام دهیم چرا که این، رضایت مردم را نیز بدنبال خواهد داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابهر۲۴,وی تأکید کرد: علی رغم اتفاقات تلخی که در سال جاری افتاد شاهد اتفاقات خوبی نیز بودیم که با همت و همکاری شما انجام شده است؛ راه اندازی بیمارستان الغدیر، انتخابات پرشور شوراها و ریاست جمهوری از جمله ی آنهاست.
,حیدری در خصوص جشنواره ی انگور افزود: جشنواره ی انگور به خوبی برگزار شد که امیدواریم سال آینده بعنوان جشنواره ی ملی شناخته شده و درتقویم آن قرار بگیرد .
,,
وی با اشاره به اینکه دولت وضعیت مناسبی ندارد و با خشکسالی پولی مواجه هستیم، گفت: با فعال کردن بخش خصوصی می توان تا حدودی مشکلات را حل کرد، همانطور که توانستیم با همکاری یکدیگر چند کارخانه ی تعطیل را به عرصه تولید بازگردانیم؛ و ۵واحد صنعتی جدید افتتاح و بهره برداری خواهد رسید.
,فرماندار ابهر به مسئله ی اشتغال اشاره کرد و افزود: بحث اشتغال روستایی به نحو احسن در حال انجام است و تا امروز نزدیک ۶۰۰ نفردر سایت کارا ثبت نام کردند که با همت دستگاه اجرایی در حوزه ی اشتغال روستایی موفق خواهیم شد.
,,
وی تصریح کرد: همانطور که با مشکل کم آبی مواجه هستیم می بایست در این خصوص همت کرده و خود عنایت بیشتری نسبت به این قضیه داشته باشیم و برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم تا در تابستان سال آینده با مشکل مواجه نشویم .
,حیدری خاطرنشان شد: از آنجا مردم ولی نعمت ما هستند می بایست رضایت حال آنها در اولویت قرار گیرد از جمله بانک ها و بیمارستان ها به این قضیه اهتمام ویژه داشته باشند .
,,
وی در ادامه خواستار شد : به دستورالعمل های ابلاغی توجه کامل داشته باشید و با مطالعه و رعایت قوانین و مقررات الزامات قانون مدیریت خدمات کشوری رضایت مردم را در نظر بگیرید چراکه میزان رضایتمندی مردم نشاندهنده ی عملکرد درست می باشد. همچنین از شهرداران محترم خواهانیم برای زیباسازی شهر در ایام نوروز برنامه داشته و چهارشنبه ی آخر سال را مدیریت نمایند .
,انتهای پیام/
,,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه