مدیر آموزش و پرورش رامسر خبر داد؛

آموزش هفتگی ۱۶۰ نفر از والدین کودکان رامسری در طرح خانواده آگاه

آموزش هفتگی ۱۶۰ نفر از والدین کودکان رامسری در طرح خانواده آگاه
مدیر آموزش و پرورش رامسر از آموزش والدین نوآموزان پیش دبستانی به صورت هفتگی به تعداد ۱۶۰ نفر در سال تحصیلی ۹۶-۹۷ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامسرنوین، محمدصادق امینی‌نیا با اشاره به اینکه عنوان این طرح خانواده آگاه همگام با دوران کودکی در دستور کار است گفت: این طرح برای آموزش والدین نوآموزان پیش دبستانی که در سال ۹۸-۹۷ وارد پایه اول دبستان می‌شوند، اجرا می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامسرنوین،,

وی افزود: هر یک از والدین براساس تقویم زمان‌بندی در یک روز از ساعت هشت صبح الی ۱۲ ظهر روزهای پنجشنبه براساس تاریخ اعلام شده در پایگاه دبستان فرید حضور می‌یابند.

مدیر آموزش و پرورش رامسر افزود: این مدت زمان حضور اولیای گرامی در این دوره از کلاس‌ها چهار ساعت است که دو ساعت از آن شامل بخش عمومی با موضوع اهداف آموزش و پرورش پیش دبستان و دبستان و دو ساعت دیگر آن مربوط به بخش تخصصی با موضوع ارزشیابی توصیفی است.

این مسئول بیان کرد: براساس اطلاعات موجود از دانش‌آموزان ورودی سال آینده در مقطع اول دبستان، حدود ۸۸۰ نفر در این طرح شرکت می‌کنند که علاوه بر اولیای گرامی تمامی مدیران پیش دبستانی دولتی، غیردولتی و مهدهای کودک غیردولتی شهرستان حضوری فعال در این جلسات را دارند.

امینی‌نیا با اشاره به اینکه هر هفته ۱۶۰ نفر از والدین در چهار کلاس توسط چهار استاد آموزش خواهند دید، گفت: سایر اولیای نوآموزان پایه اول در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ که تاکنون در این دوره حضور نیافتند، در مرحله دوم این طرح در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ حضور دارند.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه