logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

وضعیت سلامت مردم در مازندران نگران‌کننده است/ لزوم ساماندهی ساخت بیمارستان در استان

وضعیت سلامت مردم در مازندران نگران‌کننده است/ لزوم ساماندهی ساخت بیمارستان در استان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: وضعیت سلامت مردم در استان نگران‌کننده است و با این روند هر چه بیمارستان ساخته شود راه به جایی نمی‌بریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سیدعباس موسوی صبح امروز در همایش مجمع خیران سلامت اظهار کرد: یکی از اهداف حوزه سلامت در کشور کاهش پرداختی از جیب مردم بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با اعلام اینکه در حوزه علمی اتفاقات بسیار خوبی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران ایجاد شده است، تصریح کرد: دریافت مجوزهای مناسب آموزشی و کسب رتبه‌های مناسب پژوهشی از مواردی است در این حوزه دانشگاه اقدامات مناسبی انجام داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه در حوزه غربالگری تلاش‌های مناسبی انجام شده است، افزود: وضعیت مردم استان مازندران به لحاظ سلامتی نگران‌کننده است.

این مسئول بیان کرد: برای سلامت آیتم‌های تعریف شده است که در این حوزه اوضاع چندان مناسب نیست، با این روند نگران‌کننده ساخت بیمارستان به جای نمی‌رسد.

موسوی با اعلام اینکه وقتی بیمار تولید می‌شود ما باید اقدامات درمانی داشته باشیم، افزود: چرخه افزایش روند بیماری در استان مازندران باید بشکند، آگاهی مردم باید افزایش پیدا کند، تحرک جزء یکی از برنامه‌های جدی زندگی مردم قرار گیرد، ورزش یک امر ضروری باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اعلام اینکه فرهنگ رانندگی و تغذیه در استان مازندران مناسب نیست، ادامه داد: دانشگاه موارد و مشکلات بهداشتی استان را باید بدون هیچگونه دخل و تصرفی اطلاع‌رسانی کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه خواستار ساماندهی ساخت بیمارستان در استان شد و گفت: احداث بیمارستان‌های کوچک در جهان منسوخ شده است ولی این موضوع در استان مازندران همچنان مورد توجه است، مطالبه اجتماعی ساخت بیمارستان در هر شهر کوچک زیاد مناسب نیست،باید ساخت‌وساز بیمارستانی به سمت مراکز درمانی بزرگ سوق داده شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه