مدیرعامل شهرک‌های صنعتی مازندران اعلام کرد

سهم 94 درصدی صنایع کوچک و متوسط از صنایع مازندران

سهم 94 درصدی صنایع کوچک و متوسط از صنایع مازندران
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران گفت: بیش از 94 درصد واحدهای صنعتی استان را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می‌دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدمصطفی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، به مزیت صنایع کوچک در استان مازندران اشاره و اظهار کرد: با توجه به اهمیت حفاظت از محیط‌زیست و کمبود زمین، صنایع کوچک به‌ویژه صنایع وابسته به بخش کشاورزی، همواره مورد حمایت جدی‌تر دست‌اندرکاران استانی و ملی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

ظرفیت مطلوب صنایع کوچک در ایجاد اشتغال
وی افزود: با تقویت و ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدات صنایع کوچک، می‌توان به بهبود وضعیت اشتغال و کاهش بیکاری کمک کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با اشاره به سیاست‌های سازمان صنایع کوچک در حمایت از صادرات واحدهای تولیدی تصریح کرد: رقابت‌پذیری و افزایش توانمندی صنایع کوچک در بازارهای صادراتی و تشکیل کنسرسیوم صادراتی، از برنامه‌های مهم سازمانی در راستای کمک به واحدهای تولیدی است.

صادرات 13 میلیون دلاری
این مسئول با بیان اینکه صنایع کوچک و متوسط به دلیل ماهیت و ویژگی‌های مبتنی بر خلاقیت و کارآفرینی، ظرفیت و پتانسیل لازم در راستای ایجاد اشتغال و افزایش تولید و صادرات را دارند، اعلام کرد: در 9 ماه نخست سال جاری، واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان توانستند 13 میلیون دلار صادرات داشته باشند.

موسوی با اشاره به حمایت از صنایع کوچک و متوسط در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، تأکید کرد: افزایش صادرات و اشتغال در گرو حمایت از صنایع کوچک و متوسط است.

سهم 94 درصدی صنایع کوچک و متوسط از صنایع مازندران
وی با اشاره به اینکه بیش از 94 درصد واحدهای صنعتی استان را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می‌دهند، ادامه داد: با بهره‌مندی از این ظرفیت، شاهد توسعه کارآفرینی، رشد و توسعه اقتصادی در استان خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران اضافه کرد: استان مازندران به دلیل دارا بودن شرایط مناسب آب و هوایی و همچنین نزدیکی به کشورهای حاشیه دریای خزر، می‌تواند مرکز ثقل خوبی برای صادرات واحدهای تولیدی و صنعتی باشد.

این مسئول توجه به صادرات و حضور در بازارهای خارجی را یکی از فاکتورهای مهم برای واحدهای تولیدی و صنعتی برشمرد و عنوان کرد: صادرات و حضور در بازارهای بین‌المللی، یکی از راهکارهای استفاده بهینه از ظرفیت‌های واحدهای تولیدی کوچک و متوسط است.

موسوی در پایان گفت: توسعه صنایع کوچک و استفاده از تکنولوژی‌های مناسب، می‌تواند به توسعه و رشد اقتصادی استان و کشور کمک کند.
,
, ظرفیت مطلوب صنایع کوچک در ایجاد اشتغال ,
,
,
,
,
, صادرات 13 میلیون دلاری,
,
,
,
,
, سهم 94 درصدی صنایع کوچک و متوسط از صنایع مازندران,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه